Troom 4+

Privé chauffeurs boeken

Troom

Ontworpen voor iPhone

    • 4,6 • 48 beoordelingen
    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Troom is een app waar u student privéchauffeurs kan boeken die u met uw eigen wagen zullen vervoeren.

Bent u het beu om kostbare werktijd te verliezen terwijl u onderweg bent? Heeft u al eens nagedacht hoeveel waarde u zou kunnen creëren als u niet zelf moet rijden en op de weg moet letten? Zijn de dagen al vermoeiend genoeg zonder die lange ritten en zou het niet beter zijn om uw energie te sparen voor wanneer het er echt toe doet?

Bent u het beu om lang te zoeken naar parking en zou het niet makkelijker zijn mocht u gewoon voor de deur worden afgezet? Hoe zit het met al die geweldige events en recepties waar u graag een glaasje zou drinken?

Onze Drivers zorgen ervoor dat u veilig naar een event kan gaan en veilig terug thuis geraakt!

Het is heel simpel! U boekt een ritje met een begintijd en een geschatte eindtijd. Onze drivers komen zelf naar uw locatie en zullen dan hun opdracht als chauffeur starten. U kan zelf kiezen uit de lijst van drivers die zich ter uw beschikking stellen. De driver die het dichtst is betaalt u het minst om tot bij u te komen. U betaalt voor de uren dat u gebruik maakt van onze dienst met een wettelijke minimum afname van drie uur.

U kan zelfs credits aankopen in grotere hoeveelheden om op die manier nog een goedkoper tarief te bekomen. Belangrijk is dat u zich registreert met de gegevens van het bedrijf die de factuur betaalt. U krijgt de factuur in uw mailbox.

Voor een chauffeur betaalt u €24 (excl. 6% btw) per uur. De uren blijven lopen terwijl de chauffeur wacht. Indien u een credit bundle aankoopt verlaagt de prijs verder. Voor de afstand van de chauffeur naar uw ophaal locatie zal een extra €0,3/km aangerekend worden. U kan kiezen uit tal van chauffeurs en kiest best de chauffeur die zich aanmeld het dichtst bij uw ophaal locatie.

Nieuw

Versie 7.0.67

Spaanse kaart en vertalingen toegevoegd

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
48 beoordelingen

48 beoordelingen

Peace_drug ,

Vriendelijke en betrouwbare service

De oprichter Mathia is een zeer aangename gast die zal zorgen dat alles vlot verloopt. Heb een aangename rit gehad, zeker voor herhaling vatbaar! 😊

Tenderlullaby ,

Zeer aangenaam verrast

Heb ooit Get Driven geprobeerd maar was allesbehalve tevreden over de service. Bij Troom daarentegen verliep alles vlekkenloos, geweldige service, zeker voor herhaling vatbaar!

Massimo Pirrone ,

Top service - Eerlijke service

Heel goede ervaring , eerlijk.
Driver was heel goed moet ik toegeven.
Ik zou Troom aan iedereen aanraden.

Alvast super bedankt,

Massimo Pirrone

App-privacy

De ontwikkelaar, Troom, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Suggesties voor jou

Reizen
Reizen
Reizen
Reizen
Navigatie
Reizen