Vlaanderen Fietsland 4+

18.000 kilometer fietsplezier

NodeMapp

Ontworpen voor iPad

  • #43 in Reizen
  • 4,5 • 6K beoordelingen
  • Gratis
  • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met de Vlaanderen Fietsland app kan je het fietsnetwerk in Vlaanderen, Oost-België, Henegouwen, Waals-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen verkennen. Samen goed voor meer dan 18.000 kilometer fietsplezier.

HANDIGE FIETSROUTEPLANNER
Je kan de fietsknooppunten op kaart bekijken en knooppunt per knooppunt een fietstocht op maat uitstippelen. Het kan ook sneller: via de handige Surprise Me functie kun je een bepaald fietsknooppunt kiezen en de app een route met een afstand naar keuze laten berekenen. Bovendien kun je alle uitgetekende fietsroutes opslaan zodat je ze later kan hergebruiken.

FIETSROUTES IMPORTEREN
Je kan ook achter je PC fietstochtjes uitstippelen via onze handige online routeplanner op vlaanderen-fietsland.be. Je kan daar voor elke route een QR-code genereren. Deze code kun je met behulp van de app scannen waarna de route naar je smartphone wordt verzonden.

SUGGESTIEROUTES
Je vindt in de app ook meer dan 300 suggestieroutes. Dit zijn routes die we zelf samenstellen of routes die worden aangeboden door onze partners Toerisme Vlaams-Brabant, Toerisme Provincie Antwerpen en Toerisme Oost-Vlaanderen.

KRIJG EXTRA MOGELIJKHEDEN ALS ABONNEE
Voor de prijs van 9.99 euro per jaar kan je ook een abonnement in de app nemen. Als abonnee krijg je toegang tot heel wat extra functies (+):

GEEN ADVERTENTIES (+)
Je krijgt geen advertenties meer te zien onderaan in de app.

NAVIGATIEMODUS (+)
Met onze handige navigatiemodus kan je elke fietsroute volgen met de GPS-functie van je smartphone. De app leidt je langs de route en zal je waarschuwen als je van de route afwijkt. Als je een route volgt langs fietsknooppunten zal een stem je bij elk knooppunt ook melden wat het volgende knooppunt is.

ROUTEPLANNER PRO (+)
Als abonnee heb je op vlaanderen-fietsland.be toegang tot onze Routeplanner Pro. Daar kan je vrij routes plannen, ook op plaatsen waar geen fietsknooppunten zijn. Op een kaart kies jij langs waar je wilt fietsen (in heel Europa). Deze vrije routes kan je ook importeren in de app zodat je ze in de navigatiemodus kan volgen.

OFFLINE KAARTEN (+)
Je kan elke fietsroute vooraf thuis downloaden. Daarna kan je de route offline volgen waardoor je mobiele data spaart tijdens je fietstocht.

HOOGTEPROFIELEN (+)
Je kan voor elk fietsroute een hoogteprofiel opvragen zodat je de intensiteit van je fietstocht vooraf kan beoordelen.

REGISTREER LANGS WAAR JE FIETST (+)
Voor elk traject tussen 2 fietsknooppunten kan je aangeven of je er al hebt gefietst. Dit wordt visueel weergegeven op de kaart zodat je altijd een overzicht hebt van waar je al fietste. In de navigatiemodus registreert de app automatisch langs welke trajecten van het fietsnetwerk je fietst. Zo kun je steeds de mooiste routes plannen langs trajecten waar je nog nooit bent geweest.

OPGELET: je kan in de app onder 'Abonnee worden' een abonnement afsluiten voor 1 jaar voor de prijs van 9.99 euro. De betaling van een abonnement wordt afgehandeld met je iTunes Account. Abonnementen worden automatisch verlengd, tenzij je ten laatste 24 uur voor de vervaldatum van je abonnement het abonnement opzegt. Je kan je abonnement zelf beheren, en ook de automatische verlenging ervan kan stopgezet worden door na aankoop naar je iTunes Account Instellingen te gaan.

DISCLAIMER: voortdurend gebruik van de GPS in de achtergrond van de app kan de levensduur van je batterij aanzienlijk verlagen.

GEBRUIKSVOORWAARDEN: www.vlaanderen-fietsland.be/gebruiksvoorwaarden

PRIVACYBELEID: www.vlaanderen-fietsland.be/nl/privacy-app

MEER INFO: een uitgebreide handleiding van de Vlaanderen Fietsland app vind je op www.vlaanderen-fietsland.be/app

Nieuw

Versie 3.0.6

EXTRA INSTELLING ROUTEPLANNER
Tijdens het plannen van een route langs knooppunten verschijnen er paarse markers boven de gekozen knooppunten. Deze markers kan je verschuiven naar een ander knooppunt om de route te hertekenen. Bepaalde gebruikers vonden de paarse markers storend. Wie geen gebruik wil maken van deze functie kan na deze update onder de instellingen van de routeplanner het gebruik van deze paarse, verschuifbare markers uitzetten.

INLOGGEN GAAT SNELLER
Wanneer je al een keer ingelogd bent in de app en je opent de app daarna, duurt het altijd even voor de app start (hij logt elke keer automatisch in). Dit gaat sneller na deze update.

LAGERE FREQUENTIE SYNCHRONISATIE
De app gaat regelmatig synchroniseren om de nieuwste routes binnen te halen en je opgeslagen routes online te bewaren. We hebben de frequentie van deze synchronisatie wat verlaagd zodat de app iets vlotter werkt en minder vaak moet laden.

VERBETERDE REGISTRATIE AANKOOP ABONNEMENT
Wie een abonnement kocht, kreeg na aankoop vaak de melding geen abonnement te hebben. Dit probleem is verholpen na deze update.

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
6K beoordelingen

6K beoordelingen

Ome Geert ,

werkt perfect

Heb de gratis-versie, je weet altijd waar je bent en waar je naartoe moet dankzij de zeer duidelijke kaart. Bij het bord "U nadert knooppunt zoveel" verschijnt het nieuwe te volgende nummer al. Leuk is ook de functie "Surprise me" die zelf een route maakt aan de hand van startpunt en afstand. Voor wie denkt dat hij overal al geweest is...

timmerje ,

Fietsrouteplanner

Eenvoudig in gebruik
Goede opvolging onderweg
Via de knooppunten is er zo veel te beleven
Routes op ieders niveau
Prachtig programma

fhijgr ,

It crashes very often

It crashes very often

App-privacy

De ontwikkelaar, NodeMapp, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

 • Identificatie­methode

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

 • Contact­gegevens
 • Gebruikers­content
 • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

 • Locatie
 • Gebruiks­gegevens
 • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Navigatie
Reizen
Reizen
Reizen
Reizen
Navigatie