Screenshots

Description

Vogels in Nederland geeft u op een eenvoudige manier veel informatie over de meest voorkomende vogelsoorten in Nederland.

Zo ziet u in een handig overzicht alle gegevens per geselecteerde vogel, en kunt u notities maken over uw waarnemingen, de locatie vastleggen, én deze waarnemingen delen met andere gebruikers van de app! Hiernaast kunt u natuurlijk de vogelgeluiden beluisteren en zijn er links naar extra informatie per vogel aanwezig.

Nieuw is ook de determinatie-functie. In 4 stappen is het mogelijk om de vogel die voor u zit naar alle waarschijnlijkheid te benoemen. Voor deze veel gevraagde functie vragen we wel een kleine bijdrage, zodat we de app ook in de toekomst kunnen blijven doorontwikkelen.

Sovon en de Vogelbescherming hebben speciaal voor de gebruikers van deze app leuke pagina’s ingericht met aanbiedingen, tellingen, excursies en heel veel ander leuks!

Advertenties… ja, u kunt ze nu uitzetten! Met een kleine bijdrage verdwijnen als bij toverslag de advertenties voor altijd. (in-app aankoop… tot nu toe betaalden we de ontwikkeling uit advertentie opbrengsten)

Sync! Als u een iPhone én een iPad heeft worden de notities en waarnemingen die u op het ene toestel heeft gedaan vanzelf ook op het andere apparaat getoond.

What’s New

Version 8.1.0

Met excuus voor het gebrek aan aandacht dat de app de laatste tijd heeft gehad.
In deze update doen de in-app aankopen het weer, is de app klaar voor iOS 12 en krijgen gebruikers van een iPhone X nu een versie die gebruik maakt van het volledige scherm!
Veel plezier er mee!!

Ratings and Reviews

3.5 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

BertVDK ,

Vogels in NL

Deze app is top! Netjes afgewerkt, overzichtelijk en met zijn >230 reguliere en ook zeldzamere waar te nemen vogels in onze contreien, voorzien van de nodige info, doorverwijzingen op het net, mogelijkheid tot het maken van nota's, … is deze app zeer bruikbaar in het veld. Vogels in NL is gratis. Erik Veldkamp verwent de vogelkijker met zijn handige en bovendien gratis app voor de iPhone en iPad. De app bevat wel minder soorten dan de app van ETI (448) maar ze oogt veeeeel beter op de iPad. :-)
De v5.1 bevat nog wat bugs waardoor de app er regelmatig "uitvliegt" :-)
Bert

Di May ,

Schande voor zo een dure app ...

Wat heb ik aan een app, vooral bedoeld als determinator op plaatsen waar geen enkele vorm van internetverbinding voor handen is, om dan te moeten vaststellen dat de app niet werkt zonder internetverbinding ? Het is bovendien de enige app die ik ken die niet werkt zonder internetverbinding. Daarom dat ik ‘Vogels in Nederland’ de laagst mogelijke score geef.

naddalost ,

Super!

Dit is een prachtige app. Zo precies. Alles erop en eraan. Gelukkig dat ik deze gevonden heb.
Met vriendelijke groeten, N.

Information

Provider
Erik Veldkamp
Size
533.6 MB
Category
Reference
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2012 Nakko b.v.
Price
Free
In-App Purchases
  1. Determinatie 4,49 €
  2. Advertentie-vrij 6,99 €

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like