WAKOSTA?‪!‬ 4+

BudgetInZicht

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Geef alle inkomsten en uitgaven in en de app berekent wat je elke week of maand over hebt. Dit is het geld dat je zonder zorgen kan spenderen.

What’s New

Version 2.2.1

Link naar budgetwijzer.be website ipv eerstehulpbijschulden.be

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
9 Ratings

9 Ratings

Dave128 ,

Zeer goede app

Een zeer goede app die ik dagelijks gebruik maar het exporteren naar CSV werkt niet op mijn iPad Pro. Ik heb de laatste update en het exporteren lukt nog steeds niet. Bij het importeren verschijnt er een venster waarin ik een doelmap en bestand kan kiezen maar als ik op exporteren klik, gebeurt er niets. Misschien even bij vermelden dat ik de eerste versie van de iPad Pro heb uit 2015.

Hartelijk dank voor de update. Het exporteren werkt prima nu.

Developer Response ,

Dag Dave, bedankt voor je feedback! Er was inderdaad een probleem met de exportfunctie, we hebben dit ondertussen opgelost in de nieuwste versie. BIZondere groeten, het WAKOSTA?!-team

Evy6G ,

gebruiksvriendelijke app

Hele fijne en overzichtelijke app. Bedragen ingeven en een categorie toekennen gaat eenvoudig. de verschillende spaarpotjes zijn ook fijn en je kan een overzichtelijk diagrap maken per maand van je uitgaven.

Het enige dat ik een beetje mis, is dat ik geen startkapitaal kan ingeven. Ik sta momenteel (zogezegd) enkele duizenden euro's in het rood omdat ik het bedrag van mijn spaarrekening wou doen kloppen. Ook voor de zichtrekening zou dat fijn zijn.

Svdv99 ,

Zeer gemakkelijk in gebruik!

Super makkelijk app om je inkomsten en uitgaven bij te houden! Sinds de meest recente update is het zelfs mogelijk om je spaarcentjes per categorie bij te houden. Aanrader voor elke jonge starter!
Enkel jammer dat je je uitgaven niet in die “spaarboekjes” kan ingeven, want zo gaat de uitgave wel nog steeds van je directe inkomsten. Misschien nog een optie in de toekomst? 🤔

Developer Response ,

Dag Svdv99, dankjewel voor je fijne feedback! Momenteel kan je inderdaad geen geld van een aangemaakt spaarpotje uitgeven. Wil je geld uit een spaarpot halen, dan moet je het spaarpotje wissen en een nieuw potje aanmaken. We nemen je suggestie graag mee naar de toekomst. BIZondere groeten, het WAKOSTA?!-team

App Privacy

The developer, BudgetInZicht, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Dienstencheques Vlaanderen
Finance
MyAG Employee Benefits
Finance
Bolero for iPhone
Finance
Argenta Banking
Finance
bonsai - pay
Finance
ROOV: Beheer Uitgaven & Budget
Finance