Apple Wallet 4+

Apple Pay, billetter og mere

Apple

  • 2,8 • 127 vurderinger
  • Gratis

Beskrivelse

De Wallet-app bevindt zich op je iPhone. Je kunt er je creditcards, betaalkaarten, instapkaarten, toegangskaarten, autosleutels en meer bewaren: alles op één plek. En alles werkt met de iPhone of Apple Watch, dus je hoeft minder mee te nemen, maar je kunt altijd meer terugbrengen.

APPLE PAY
Apple Pay is dé manier om te betalen. Je fysieke kaarten en contant geld worden vervangen door een eenvoudigere en veiligere betaalmethode die bovendien meer privé is, of je nu in een winkel of online bent. Geld in een modern jasje.

OPENBAAR VERVOER*
De gemakkelijkste manier om je te verplaatsen in de stad. Apple Pay maakt het gemakkelijk om in je favoriete stad de bus of trein te nemen. Ga vlot door de draaihekken door je iPhone of Apple Watch bij de lezer te houden.

AUTOSLEUTEL*
Een functie op de iPhone en Apple Watch waarmee je je auto kunt ontgrendelen en starten met een digitale auto­sleutel die is opgeslagen in de Wallet-app.

STUDENTENKAART*
Voeg je studentenkaart toe aan Wallet en gebruik deze voor toegang tot plaatsen zoals je studentenflat, de bibliotheek en evenementen op de campus. Of betaal voor de was, tussendoortjes en maaltijden op de campus bij deelnemende universiteiten.

HUISSLEUTEL*
Voeg huissleutels toe aan Wallet op de iPhone en Apple Watch en tik vervolgens om een compatibel deurslot te ontgrendelen voor naadloze toegang tot je woning of appartement.

HOTELSLEUTEL*
Voeg na je reservering je hotelsleutel toe aan Wallet, zodat je niet naar de lobby hoeft te gaan om in te checken, en gebruik je iPhone en Apple Watch om te tikken om je kamer te ontgrendelen en binnen te gaan.

KANTOORSLEUTEL*
Voeg je personeelspas of -badge toe aan Wallet en gebruik vervolgens je iPhone en Apple Watch voor toegang tot deuren en andere locaties waar deze badge wordt geaccepteerd.

SPAARKAARTEN EN KLANTENKAARTEN*
Voeg de spaarkaart van je favoriete koffiebar of drogisterij toe aan Wallet, zodat je nooit meer spaarpunten en andere voordelen misloopt.

INSTAPKAARTEN EN TOEGANGSKAARTEN*
Voeg je instapkaart of toegangskaarten toe aan Wallet om met je iPhone of Apple Watch aan boord van vluchten te gaan of voor toegang tot het stadion.

*Alleen beschikbaar bij bepaalde partners en op bepaalde locaties, en vereist OS-versie en geschikt apparaat. Ga voor meer informatie naar apple.com/nl/apple-pay/.

Functies zijn onderhevig aan verandering. Sommige functies, apps en voorzieningen zijn mogelijk niet in alle regio's of in alle talen beschikbaar en vereisen mogelijk specifieke hardware en software. Ga voor meer informatie naar apple.com/nl/ios/feature-availability.

Vurderinger og anmeldelser

2,8 ud af 5
127 vurderinger

127 vurderinger

Speedi50 ,

Følger ikke med tiden

Jeg skal holde kortet over "betalings-automaten" to gange, inden den registrerer at betalingen er gennemført.
Det ville også gøre det meget mere overskueligt, hvis jeg selv kunne "omdøbe" kortene. Nu skal jeg hele tiden tjekke hvad kortnummer er det nu mit Mastercard har eks.

12345BS@ ,

iOS 17.0

Efter opdatering til iOS 17.0 bliver seneste køb ned Apple Pay ikke mere registreret i Wallet. Mine kort fremgår heller ikke og kan ikke tilføjes. Før opdateringen var der ingen problemer
iPhone 13 Pro

Freja ambus ,

Virker ik

Jeg har prøvet 5dage i træk nu og indsæt mit mastercard og den blir ved med at sige prøv igen senere

App-anonymitet

Udvikleren, Apple, har angivet, at fremgangsmåder vedrørende app-anonymitet muligvis inkluderer håndtering af data som beskrevet nedenfor. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Data, der tilknyttes dig

Følgende data vil muligvis blive indsamlet og tilknyttet din identitet:

 • Økonomiske oplysninger
 • Lokalitet
 • Bruger­indhold
 • Id'er
 • Andre data

Data, der ikke er tilknyttet dig

Følgende data vil muligvis blive indsamlet, men de er ikke tilknyttet din identitet:

 • Økonomiske oplysninger
 • Lokalitet
 • Brugsdata

Fremgangsmåder vedrørende anonymitet kan variere, f.eks. baseret på de funktioner, du bruger, eller din alder. Læs mere

Mere fra denne udvikler

Bøger
Underholdning
Sociale netværk
Foto og video
Musik
Produktivitet

Måske kan du også lide

Økonomi
Økonomi
Økonomi
Økonomi
Økonomi
Økonomi