re:do 4+

A1 Slovenija, d. d.

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Brezplačen preizkus
Ker zatrdno verjamemo, da če ne probaš, ne veš, lahko re:do 14 dni brezplačno testiraš. Preizkus je totalno brez obveznosti, saj ne potrebuješ kreditne kartice. Dobiš 10 GB prenosa podatkov, 200 MIN, 200 sporočil innn re:akcija!

Ena naročnina
Pri re:do ti ni treba razmišljati ali analizirati različnih ponudb, kajti zate smo ustvarili eno idealno naročnino z vsem, kar potrebuješ. Za samo 15 € na mesec tako dobiš neomejen prenos podatkov, neomejene klice in sporočila v Sloveniji. Podatke, klice in sporočila za tujino pa sam_a zakupuješ po potrebi.

Totalno po tvoje
V eni aplikaciji upravljaš vso svojo mobilno komunikacijo. Skleneš in prekineš naročnino, dodajaš mobilne številke in urejaš sredstva za tujino. In vse to le s telefonom! Če se karkoli zatakne, pa smo vedno tukaj zate prek klepeta ali v naši re:lavnici. Brez slabe glasbe ob čakanju na telefonski liniji ali slabe volje ob čakanju pred poslovalnico!

Kar vidiš, to dobiš
re:do ničesar ne skriva, ne postavlja skritih stroškov in ne prikriva podatkov, saj sam_a upravljaš in nalagaš svoje dobroimetje. Pri nas vedno veš, pri čem si, saj vse deluje transparentno in po tvojih pravilih – če nismo pravi zate, pač naročnino prekineš. Jap, čisto brez jokavih mailov in prepričevanj, da ostaneš.

S prijatelji je lepše
Ko ugotoviš, da je re:do pravi zate, pripelji še prijatelja_ico, saj bo lepše – in ugodnejše! Za vsakega novega re:dojevca_ko namreč ti in on_a prejmeta 1 mesec brezplačne naročnine. Aha, že preračunavaš, koliko pravih prijateljev imaš, a?

What’s New

Version 1.2.8

Smal updates and fixes

App Privacy

The developer, A1 Slovenija, d. d., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Financial Info
  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Wallet

    Get all of your passes, tickets, cards, and more in one place.

More By This Developer

Moj A1
Utilities
A1 Xplore TV Go (SI)
Entertainment
Lahkonočnice
Entertainment
moj bob
Utilities

You Might Also Like

Moj Telekom
Utilities
Slovenski Vrhovi
Utilities
GremoNaElektriko
Utilities
Moj IZI
Utilities
Rekono OnePass
Utilities
T-2 Poraba
Utilities