Captures de pantalla

Descripció

A Aigües de Barcelona volem fer-te la vida més fàcil, per això hem posat a la teva disposició la nova App de l'Oficina en Xarxa. Un espai més pràctic, innovador i àgil, des d'on podràs fer les operacions habituals sobre el teu contracte.

Podràs consultar el detall de totes les factures emeses. Gràcies al nostre cercador avançat, trobar la factura que necessitis serà qüestió d'un moment.

També podràs saber si tens factures pendents de pagament de forma ràpida i senzilla, amb la opció d´abonar-les mitjançant targeta bancària. I hem incorporat gràfics perquè puguis seguir l'evolució del teu consum durant els últims mesos, així com l'import. A més, podràs modificar les dades de pagament i de correspondència del teu contracte, entre altres gestions.

Així mateix, disposaràs d´un espai per consultar totes les gestions que hagis realitzat amb nosaltres, i conèixer de primera mà en quina situació es troben. Com també, tindràs la oportunitat de configurar i rebre avisos per SMS i/o EMAIL, sobre afectacions en el servei, anomalies detectades en el teu consum o possibles fuites i canvis de comptador entre d´altres més.

Destaquem la possibilitat de donar-te d'alta al nostre servei de Factura sense Paper. Un sistema més còmode, ràpid, ecològic i segur per rebre totes les teves factures i consultar-les en línia sempre que ho necessitis.

Descarrega't la nostra App gratuïta i comença a gaudir ara de tots els seus avantatges!

Novetats

Versió 1.10.1

Amb aquesta nova versió, hem solucionat un problema que provocava errors en algunes descàrregues de factures. Disculpeu les molèsties.

Valoracions i ressenyes

1.9 de 5
13 valoracions

13 valoracions

Aaafffmmm ,

Desfasada

El resto de servicios (luz y gas) ofrecen datos de consumo al momento. Esta app, aparte de tener un diseño desfasado, da múltiples problemas para acceder. Coincido con otros usuarios que, con lo que pagamos, podrían al menos invertir en una aplicación que permita a los consumidores saber cuál es su consumo actual. Llevo un rato intentando acceder y no hay manera. Una llàstima!

Giacomis ,

Actualizarla ya!!

A pesar de todo lo que pagamos de agua en esta ciudad tampoco actualizan la app para poder consultar las facturas y el consumo de manera rápida. El diseño de la app ya da pena, no hay soporte para iphone x, 1 de cada 2 veces que entras te dice que ha ocurrido un error! Actualizarla ya!!

catalandelbarsa ,

No permite acceder

A pesar de introducir usuario y contraseña nunca permite acceder, por “MOTIVOS TÉCNICOS”.

Informació

Proveïdor
Aigues de Barcelona, Empresa Metropolitana de Gestio del Cicle Integral de l'Aigua, S.A.
Mida
14.2 MB
Categoria
Utilitats
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 9.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Anglès

Edat
Classificada 4+
Copyright
© Aigües de Barcelona, Empresa Metropolitana de Gestió del Cicle Integral de l'Aigua, S.A.
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

També et pot agradar