Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

L'app Althaia és l’aplicació mòbil de la Fundació Althaia que proporciona a l'usuari un accés a la informació referent als seus centres i serveis de manera fàcil i intuïtiva. També permet consultar els dispositius d'urgències i el temps d'espera de cada un, notícies, activitats de mecenatge, avisos i molt més.

Igualment compta amb un bloc definit com a ‘Grups de pacients’ que facilita continguts de qualitat, fiables i útils que permeten obtenir informació de salut contrastada pels nostres professionals sobre diferents àmbits com la maternitat, pediatria, oncologia, malalties renals o diabetis, entre altres). Sempre que l'usuari s'hagi subscrit a un d’aquests grups es notificaran les actualitzacions.

Amb la nova versió de l'aplicació, es pretén fer més accessible i còmoda l’activitat i alguns tràmits a l'hospital. Per això, l'app Althaia incorpora una ‘Àrea personal’ que conté les citacions de visita i proves de cada usuari, amb informació sobre la preparació a realitzar, si s'escau. Mitjançant aquest espai, l'usuari té la possibilitat de sol·licitar un canvi o una anul·lació de les visites. Disposa d'un calendari on es mostren les properes cites i un històric de visites/proves ja realitzades des d'on descarregar-se un justificant.

L'usuari principal, prèvia autorització i/o acreditació de la potestat, podrà incorporar al seu perfil, altres persones al seu càrrec (pares, fills, parella, etc.) de qui hagi de portar un control de la planificació de visites i proves.

Per completar la informació mèdica personal, l'usuari podrà connectar, des de l'app Althaia, al portal de salut ‘La Meva Salut’ del Servei Català de la Salut.

Novedades

Versión 2.1.2

NOVETATS:

- Si sou un “Pacient ingressat” podreu obtenir informació sobre els vostres professionals de referència i les proves que us han programat.

- Si sou un “Pacient urgències” podreu accedir a informació del Servei d’Urgències de l’hospital.

Valoraciones y reseñas

5,0 de 5
2 valoraciones

2 valoraciones

Privacidad de la app

El desarrollador, Fundació Althaia, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se recopilan datos

El desarrollador no recopila ningún dato en esta app.

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar