Black Up 4+

Alkaloid AD

Designed for iPhone

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Апликацијата Black up содржи тајмер, кој го одбројува времето до повторното нанесување средство за заштита од сонце. Во зависност од производот што ќе го одберете и од моменталниот УВ-индекс на локацијата на која се наоѓате, тајмерот ќе ве потсети кога повторно треба да нанесете средство Black up за заштита од сонце.
Апликацијата, исто така, содржи тест што ќе ви помогне да откриете кој СПФ е соодветен за вас, во согласност со типот на вашата кожа и со целта што сакате да ја постигнете.

Black up – уживајте под сонцето!

Со симнување на мобилната апликација Black up значи дека сте ги прочитале и се согласувате со условите опишани во документот за „Политика за приватност" објавен подоле по копчето "Privacy Policy".
Доколку не се согласувате со условите Ве молиме да не ја симнувате апликацијата.

What’s New

Version 3.2.2

Black up – уживајте под сонцето!

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Alkaloid AD, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

IoTify
Lifestyle
Frizersko studio S&M
Lifestyle
Badiala
Lifestyle
hmu - IG q&a game
Lifestyle
Temu Silat
Lifestyle
WEARCLUE: Fashion & Style
Lifestyle