MozzartBet Macedonia 17+

Mozzart doo

    • Free

Screenshots

Description

Твојата омилена обложувалница

Достапно, брзо и лесно!

Онлајн обложување било каде и било кога!

MozzartBet апликацијата овозможува да ги користите нашите услуги 24 часа дневно!

* Комплетна понуда за спортско обложување
* Онлајн обложување 24 часа дневно
* Следење на сите натпревари во живо
* Креирање на Брзи тикети кои може да се уплатат на било кое Mozzart уплатно место
* Проверка на статусот на Вашите тикети
* Преглед и следење на одиграните тикети по денови
* Сите резултати во живо на едно место

... и уште многу други поволности

MozzartBet - дел од твојот живот

What’s New

Version 2.5.7

-Bugfixes

Ratings and Reviews

4.8 out of 5
542 Ratings

542 Ratings

bojdiim19 ,

Its not working without location service

Its not working without location service

kiko T ,

!

Moze da se postavi vremenski raspored na utakmici

Bobby Korumi ,

Промени што поскоро!

Не е прикажан типот на игра при скенирање на тикет, има голем лаг иако утакмиците се завршени со часови.

Единствена добра раб е тоа што нема потреба да е пуштена локацијата на уредот за да стартова програмата.

App Privacy

The developer, Mozzart doo, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Sports
Sports
Sports
Sports
Sports
Sports