Sportmaster 4+

Darko Djartovski

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Sportmaster App е апликација на Sportmaster програмата каде што сите спортски ентузијасти имаат пристап до нивните омилени спортски центри во Македонија со само една месечна претплата.

Со симнувањето на апликацијата и креирањето на профил, корисниците може да изберат помеѓу спортските центри од нашата мрежа, да испробаат нови тренинзи и дисциплини и да ги менуваат на дневна основа. Може да изберете фитнес, јога, зумба, пилатес, крос фит, картинг, тенис, пливање или многу други! Сега, веќе не постои оправдување за отсуство од тренинг!

Секој корисник може да избере пакет и да го плати директно од апликацијата!
Регистрацијата во нашите спортски објекти е многу едноставна. Само го скенирате QR кодот кој е поставен во спортските објекти и со тоа вашиот влез е евидентиран.
По влезот во нашата Sportmaster фамилија, секој корисник има можност да ја следи својата спортска активност и да ги избере омилените активности, секој ден, според своите желби. Останете здрави и позитивни!

What’s New

Version 1.4

-Fix geo-location

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

App Privacy

The developer, Darko Djartovski, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Sports
Sports
Sports
Sports
Sports
Sports