Arena Cloud 12+

Izbor najboljih TV kanala

Arena Channels Group Doo Beograd

Designed for iPad

    • Free

Description

Sa aplikacijom ArenaCloud možete da pratite sve kanale iz bogate ponude regionalnog televizijskok giganta Arena Channels Group, vrhunske sportske kanale ARENASPORT 1-5 sa ekskluzivnim sportskim sadržajem, sve popularnije gejming okršaje i sve aktuelnosti iz najbrže rastuće industrije na svetu putem Arena Esport specijalizovanog kanala, budite VIP gosti na premijeri spotova regionalnih muzičkih diva i svedoci spektakularnih muzičkih događaja prateći program na kanalu Toxic TV, svoje omiljene heroje pratite kroz najbolji domaći i strani filmski i serijski program na kanalima Superstar TV i Star TV, najbolji regionalni putopisni program gledajte na kanalu Balkan Trip i saznajte sve što niste znali o prelepim turističkim destinacijama kojima smo okruženi a da toga nsmo ni svesni, saznajte najnovije informacije i poslušajte savete iz sveta poljoprivrede, saznajte gde su najpovoljnije cene vaših omiljenih namirnica ili se oprobajte u proizvodnji hrane uz najkvalitetniji poljoprivredni kanal u ovom delu Evrope, jer vam Agro TV to omogućava, a tu su svakako i klasici regionalne TV ponude poput kanala RTS 1, RTS HD, RTS Kolo, RTS Drama, RTS Poletarac, RTS Trezor, RTS Život, RTS Muzika, RTRS, BN, BN SAT, BN Music, Alternativna Televizija, OBN, K3, Hayat Folk, Hayat, Hayat Music, Hayat Plus, Hayatovci-dečiji kanal, kao i ostali brojni najbolji domaći terestrijalni i kablovski kanali.

- Gledaj svoj omiljeni program i do 7 dana unazad
- Uz elektronski programski vodič štedi svoje vreme, saznaj sve o program koji želiš da gledaš i najkraćim putem dođi do željenog programa
- Iskoristi mogućnost korišćenja aplikacije bez ugovorne obaveze

Prilagodi TV program svojim potrebama na jednostavan način uz ArenaCloud aplikaciju!

What’s New

Version 1.4.10

Manja unapređenja i ispravke

Minor improvements and fixes

Ratings and Reviews

4.3 out of 5
1K Ratings

1K Ratings

mirkosisa ,

Nova aplikacija

Savrsena, fabtasticna, radi perfektno

Jovan Dakic ,

10/10

Good

nikolao88 ,

Cemu ovo?

Koja je poenta ovog promo perioda? 30 sekundi da gledam Arenu a onda vasu uzasnu reklamu pa da stream stane??? Da li OVO planirate i da naplacujete? Majstori, ovako se ne radi posao, da bi neko pozeleo da placa mesecnu pretplatu mora da testira aplikaciju i proba sav njen kapacitet, ovo sto sada predstavlja ova aplikacija je SRAMOTA i BRUKA i bolje da uklonite ovo sto pre nego da se ovako brukate! Eon za razliku od vas otkljuca apsolutno sve kanale i to bez dosadne samoreklame i to 15 dana!

App Privacy

The developer, Arena Channels Group Doo Beograd, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment