Rittenregistratie 4+

TanQyou

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Met de rittenregistratie app van TanQyou kan je ondersteunt jou bij het administreren van je ritten voor de fiscus! Of je nu een rittenregistratie moet bijhouden voor je werkgever, voor de belastingdienst, voor de bijtelling of gewoon omdat je het leuk vindt. Met TanQyou Rittenregistratie is alles mogelijk!

Eenvoudige registratie met een druk op de knop
Gratis te gebruiken
Niet voertuig afhankelijk
Automatische rittenregistratie op basis van GPS
Ritten te categoriseren onder: zakelijk, woon/werk en privé
Ritten tevens inzichtelijk in het TanQyou webportaal
Rit vergeten? Geen probleem, ook achteraf kunnen er ritten toegevoegd worden.

Rittenregistratie app
Al je ritten en kilometers met pen en papier bijhouden is mogelijk. Maar om voor jezelf, je werknemer, werkgever of de fiscus alles correct op orde te kunnen houden is het gebruiken van een automatisch rittenregistratiesysteem veel gemakkelijker.

Met een rittenregistratie app kan je gemakkelijk je gereden kilometers in de auto bijhouden. Een sluitende rittenregistratie is van belang om je ritten bij te houden en correct aan te geven bij de fiscus.

Met ritregistratie voor privé of zakelijk gebruik heb je een overzicht van alle gereden ritten die je per jaar rijdt.


Rittenregistratie app voor de belastingdienst
De belastingdienst kan je rittenregistratie op elk moment opvragen. Ben jij bijvoorbeeld ZZP’er, MKB’er of grootzakelijk ondernemer? Dan kun je met een ritregistratiesysteem aantonen dat je op jaarbasis niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden. De fiscus zal kunnen informeren naar verschillende zaken. Een betrouwbaar ritregistratiesysteem maak het voor jou makkelijker.
Direct starten met GPS-rittenregistratie
Rittenregistratie GPS zonder abonnement is mogelijk bij het ritregistratiesysteem van TanQyou. Deze mobiele app houdt de beste rittenregistratie voor je bij. De km rittenregistratie app is duidelijk en gemakkelijk aan te geven bij de fiscus. Onze app denkt met jou mee, waardoor je kan werken met het beste rittenregistratiesysteem.

Of je nu een rittenregistratie moet bijhouden voor je werkgever, voor de belastingdienst, voor de bijtelling of gewoon omdat je het leuk vindt. Met de TanQyou gratis rittenregistratie app is alles mogelijk!

De gemakkelijkste kilometerregistratie app
Ben jij klaar met het handmatig bijhouden van je kilometerregistratie? En wil je zeker zijn van een sluitende en kloppende km administratie? Dan is de kilometerregistratie van TanQyou iets voor jou!

Bij kilometerregistratie gaat het om het bijhouden van zowel zakelijke als de privékilometers, die jij rijdt. Het is belangrijk om de kilometeradministratie bij te houden, want wanneer je met een auto van de zaak ook privé rijdt kan dit extra kosten met zich meebrengen. Ons simpele kilometerregistratie systeem registreert automatisch al je ritten en kilometers.

What’s New

Version 2.0.2

Op het eerste oog lijkt er wellicht weinig veranderd maar aan de achterkant is de app compleet vernieuwd! We hebben verschillende bugs eruit kunnen halen en de app geoptimaliseerd hierdoor is de app sneller en betrouwbaarder zonder het oude vertrouwde design te hoeven aanpassen.

App Privacy

The developer, TanQyou, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Financial Info
  • Contact Info
  • User Content

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Business
Business
Productivity
Business
Business
Business