TanQyou EV-Charge 4+

TanQyou

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

De beste laadapp

Met de laadapp van TanQyou plan je je reis voor vertrek en kom je niet voor onverwachte problemen te staan! Voor maar €0,20 per transactie laad je jouw elektrische auto veilig, makkelijk en snel op. Ga je op reis in europa met je elektrische auto, maar weet je niet of je genoeg oplaadpunten tegen komt? Op de TanQyou laadapp krijg je een handig overzicht van alle 200.000 oplaadpunten in Europa te zien. En dit allemaal zonder maandelijkse terugkerende kosten. Laad je vaker dan 8 keer? Denk dan eens aan een abonnement voor maar €1,50 per maand. Met een laadabonnement kun je onbeperkt laden zonder extra kosten.


Hoe werkt de laadapp?

Als je een laadpaal gevonden hebt waar je je auto gaat opladen met de app, druk je op 'laden' bij de juiste locatie. De laadpaal is vanaf dat moment te gebruiken. Plug je oplaadkabel in de auto en de auto laadt op. Betalen doe je achteraf met een tikkie of een maandelijkse factuur.

De laadapp voor Europa

Met de TanQyou app kun je je elektrische auto laden op meer dan 200.000 laadlocaties. Daarmee is de TanQyou laadapp dé laadapp voor Europa. In onder andere deze landen in europa kun je de laadapp gebruiken:
- Nederland
- België
- Frankrijk
- Duitsland
- Luxemburg
- Italië
- Oostenrijk
- Spanje

De beste laadapp van Nederland

In Nederland is de laadapp te gebruiken bij alle openbare laadpalen door het hele land. Gebruik de laadapp in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Groningen. Maar ook kleine steden zoals Enschede, Leeuwarden en Zwolle. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je geen laadpaal kan vinden.

De laadapp voor elke auto

De TanQyou laadapp is te gebruiken voor bijna elke elektrische auto. Daarmee is de laadpas voor elke auto te gebruiken. Voor onder andere Tesla, Volkswagen, BMW, Nissan, Volvo, Polestar en Audi is de laadapp te gebruiken.

Onze laadpartners

TanQyou werkt samen met verschillende laadpartners. Zo kunt u met bijna alle automerken uw elektrische auto laden. TanQyou werkt samen met 300 laadpartners zoals EV-Box, Greenflux, Allego en Newmotion. Met deze laadpartners kun je elektrisch laden door heel Europa.


What’s New

Version 1.2.3

*Opstarttijd app verbeterd

App Privacy

The developer, TanQyou, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Financial Info
  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Travel
Navigation
Navigation
Travel
Travel
Travel