CCPI Conditiescore 4+

Firm IT

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Met de CCPI Conditiescore App is het eenvoudig om de technische staat van een gesloten ondergrond te categoriseren a.d.h.v. het CCPI Conditiescore Systeem. Gevelonderhoud-, bouw,- en schoonmaakbedrijven kunnen hierdoor snel en efficiënt een onderbouwd advies krijgen welk beschermsysteem het beste geschikt is voor de desbetreffende ondergrond. Het CCPI Conditiescore Systeem bestaat uit een unieke formule met 8 verschillende variabelen. Het is mogelijk om de formule zelf in te vullen incl. bijbehorende foto’s. Aan het einde wordt de conditiescore (1-5) berekend en volgt een advies.
Ook is het mogelijk om een account aan te vragen waarmee u ook extra aanvullende gegevens van bijvoorbeeld een opname of referentieproef kunt toevoegen. Dit wordt geconverteerd naar een formulier dat u eenvoudig kunt delen via bijvoorbeeld de mail of Whatsapp. Ook worden de projecten en formulieren opgeslagen zodat u deze altijd kunt terugkijken of eventueel zelfs aanpassen c.q. aanvullen.

What’s New

Version 1.3.0

Extra opties bij gegevens referentieproef toegevoegd

App Privacy

The developer, Firm IT, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Tridense Contacts
Business
LIB Festival
Food & Drink
B2 Cleaning
Business
Leidsche Football Pool
Sports

You Might Also Like

SGS Asbestos VR
Education
Erasmusbrug Groot Onderhoud
Reference
CourseFlow
Education
Gemeente Barendrecht
Reference
Stoffencheck
Reference
Mijn Hemel
Education