Screenshots

Description

„Политика” је најстарији и најутицајнији дневни лист у овом делу Европе. Први пут се појавила на београдским улицама 25. јануара (по старом календару) 1904. године у тиражу од 2.450 примерака, на четири стране, по цени од пет пара.
Владислав Рибникар, оснивач и одговорни уредник, када је подносио пријаву властима навео је да ће новине бити политичке и независне.
„Политика” је дневник са дугом и богатом традицијом која се због свог угледа и утицаја сматра и једном од националних институција у Србији. Читалачку публику листа „Политика” чине углавном средње ситуирани и високообразовани грађани.
У својој дугогодишњој историји „Политика” је сарађивала са многобројним значајним културним и научном ствараоцима.
Међу сарадницима „Политике” били су и нобеловац Иво Андрић, српски писци и песници Милош Црњански, Бранко Ћопић, Јован Дучић, Бранислав Нушић, Десанка Максимовић, Исидора Секулић, Вељко Петровић и многи други. Своје текстове на страницама „Политике” писали су и сер Винстон Черчил, Томас Ман, Едуард Ерио и други.
По профилу, данас „Политика” спада у дневно-политичке новине које се држе високо-професионалних новинарских стандарда, лист пристојне Србије који негује културу дијалога и слободу изражавања. Лист има више специјализованих редовних додатака, а међу њима најдужу традицију има Културни додатак.
„Политика” се на интернету појавила у септембру 1997. године. У почетку је то била само једна страница са неколико текстова. У протеклих двадесетак година сајт је више пута дограђиван и модернизован.

What’s New

Version 1.15

- Dodate nove sekcije na početnoj stranici.

- Sve slike u članku su sada "klikabilne".

- Ispravke sitnih grešaka.

Ratings and Reviews

3.1 out of 5
12 Ratings

12 Ratings

Вук37 ,

не ради на епл телефонима

фино прегледно и читљиво конципирано, ок ради на андроидома, али на иос систему (епл, ајфон) отвара само насловну страну све остале стране по категоријама су празне.

Diliveri ,

Refresh dugme izgleda kao da radi a zapravo ne

Cak i kad se refreshuje vesti i naslovi ostaju stari, od pre nekoliko dana a kad se udje u njih su nove vesti sa novim naslovima. Ako me razumete. Pored toga odeljci poput sveta, ekonomije, hronike itd. Se ne ucitavaju veoma cesto vec stoji bela prazna pozadina. Blaga katastrofa. I tako vec 2 god. Molim vas azurirajte verziju, ima ljudi koji bi citali vase clanke online. Hvala

joparri3 ,

Ne radi na iPhone

Aplikacija ne radi na iPhone i nisu sadržaji na prvom stanicom. Popravite molim vas.

Information

Seller
POLITIKA NOVINE I MAGAZINI (PNM) DOO BEOGRAD
Size
21.1 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Serbian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Politika NM
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like