Screenshots

Description

Për të marrë lajmet e fundit nga Shqipëria, Kosova, Ballkani dhe Bota shkarkoni aplikacionin e A2 CNN. Do të gjeni raportime, intervista, speciale, të ftuar në studio, foto dhe video ekskluzive të përgatitura nga gazetarët dhe reporterët tanë.

Mund të ndiqni edicionet informative, si Ditari dhe A2 Sot, por edhe emisionet e A2 CNN, “Dita Jonë”, “A2 Business”, “A2 Business Week” dhe “I Ftuari”.

- - -

A2 është një kanal informativ në një partneritet ekskluziv me CNN, me seli dhe qendër kryesore të prodhimit në Tiranë.
A2 CNN mbështetet nga njësi informative të vendosura në qytete të tjera në Shqipëri dhe në rajon. Stacioni i ri televiziv, A2 CNN, ka si qëllim rritjen e standardeve të prodhimit dhe shpërndarjes së lajmeve, për të ndryshuar realitetin mediatik në Shqipëri, duke ofruar një burim informacioni të shpejtë, të thelluar, të saktë dhe të besueshëm.

A2 CNN, do të përdorë teknologjinë më moderne në fushën e medias dhe do të bazohet në ekspertizën botërore të CNN për trajnimin dhe zhvillimin e stafit profesional. Si një degë ekskluzive e CNN, A2 do të plotësojë programin e vet origjinal me përfshirjen e programeve të zgjedhura të CNN dhe lajmeve të përkthyera në gjuhën shqipe.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
G2 Media SH.P.K.
Size
47.4 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Copyright
© G2 Media SH.P.K
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like