ABCNews.al 12+

Idaver Sherifi

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Përmirësim funksional dhe rregullime te vogla në performancën e aplikacionit.

Abcnews.al është aplikacioni i faqes së internetit të televizionit më të madh informativ në Shqipëri, Abc News.
Lajmet e fundit nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, rajoni dhe bota, si dhe informacione nga bota e showbizit, teknologjisë, lifestyle, dossier, moti, etj. Transmetimi i ABC NEWS është live, 24 orë.

What’s New

Version 1.1.4

Përmirësim funksional dhe rregullime te vogla në performancën e aplikacionit.

Ratings and Reviews

RIKU08373 ,

Shume dobet

Opsionet nuk hapen fare nuk bejn aplikacioni esh shum dobet

App Privacy

The developer, Idaver Sherifi, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News