iPhone Screenshots

Description

Poluostrvo bogate flore, faune i specifične mikroklime, predstavlja pravu malu oazu na samo četiri kilometara od centra Beograda. Svojim prirodnim bogatstvima, raznovrsnim mogućnostima za sport, zabavu ali i velikim brojem kafića i restorana, Ada Ciganlija je postala omiljeno mesto za uživanje, odmor, rekreaciju i provod mnogobrojnih domaćih i stranih posetilaca.

Ada Ciganlija je danas najveći sportsko-rekreativno kulturno-zabavni centar u Beogradu, koji u svojoj ponudi sadrži preko 50 sportskih igrališta (fudbal, tenis, košarka, rukomet, bejzbol, ragbi, golf, odbojku na pesku, kriket), spotove na vodi (veslanje, kajak, dragonboat, jedrilice, plivanje, ronjenje), adrenalinske aktivnosti (bandži džamp, avantura park, pejntbol, akva ski, traka za skijanje), wellness programe (holistički centar, fitness i spa sadržaji), zabavne programe i sadržaje za najmlađe posetioce (grad na vodi, pedaline, gumeni kajaci, SUP, skimboarding, park nauke, vožnja vozićem, dečija igrališta, piknik prostor), rekreativne aktivnosti (trim park, trim staza, biciklizam, vožnja rolera, mini golf, joga, pilates, klizanje u zimskom periodu).

Ugostiteljsku ponudu Ade čini više od 60 lokala – restorana i kafića oko jezera i desetine splavova-restorana na Savi. Posebnu čaroliju doživljavaju vlasnici i posetioci splavova-kućica za odmor, kojih je više od stotinu duž cele obale reke Save. Ugostiteljski objekti nude široku ponudu tokom cele godine, u vidu najraznovrsnijih gastronomskih čarolija, koktel majstorija, organizacija svečanosti, proslava, promocija ali i noćnih provoda za svačiji ukus.

Godišnje se na Adi Ciganliji održi preko 300 manifestacija, festivala, koncerata i promocija, a prema nezvaničnim statistikama Adu prosečno u toku godine poseti oko četiri miliona posetilaca, kako domaćih, tako i turista iz inostranstva.

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Aloha crap ,

Čista budalaština,ne traćite vreme!

Apsolutno ništa korisno u ovoj aplikaciji,neko je uzeo debelu lovu da ovo sklepa a plaćeno iz gradske uprave,trange-frange dil! Danas je naprimer na Adi trebao da bude Red Bull Flugtag,stavio sam u podsetnik,odem lepo na Adu u 14:30 kad dogadjaj otkazan,ažuriranje je na mestu,nema šta!

Information

Seller
Intellex d.o.o.
Size
39.6 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Serbian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like