Screenshots

Description

User will be satisfied with this Albanian - English dictionary because:
- It has the largest vocabulary
- Detail description for each word and a lot of samples
- Simple UI & high performance make you feel easy when using
* Full support pronunciation for both English and Albanian will help you so much in study these languages.

Përdoruesi do të jetë i kënaqur me këtë Shqiptar - Anglisht fjalor, sepse:
- Ajo ka fjalorin më të madh
- Përshkrimi i Detail për çdo fjalë dhe një shumë të mostrave
- E thjeshtë Përdoruesin Ndërfaqe dhe të lartë të performancës të bëjnë të ndiheni të lehtë kur duke përdorur
* Mbështetje e plotë për shqiptim Anglisht dhe Shqiptar do të ju ndihmojë aq shumë në studimin e këtyre gjuhëve.

What’s New

Version 1.12

fix bug

Ratings and Reviews

4.2 out of 5
34 Ratings

34 Ratings

Scottsdale46 ,

Quite decent!

I hope this is a work in progress; it can be much better on the Albanian side.

Argjennd ,

👊

Just forward

EpicSurvivor100 ,

Not good but mostly good 👍🏼!

It doesn’t say all the words in Albanian correctly and some words in English don’t need to be added!

Information

Seller
Thanh Nguyen Van
Size
148 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Albanian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Close Ad banner $0.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like