Albas e-libër 4+

ALBAS SH.P.K

Designed for iPad

    • 1.0 • 6 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Platforma Albas e-libër është iniciativë e shtëpisë botuese Albas për të digjitalizuar tekstet shkollore parauniversitare dhe jo vetëm.

Platforma Albas e-libër është iniciativë e shtëpisë botuese Albas për të digjitalizuar tekstet shkollore parauniversitare dhe jo vetëm. Në vitin e saj të 3-të të përdorimit, kjo platformë numëron mbi 70 tekste të digjitalizuara dhe më shumë se 10,000 përdorues. Synimi është digjitalizimi i të gjitha teksteve që mbajnë logon Albas.

Sipas kërkesave dhe sugjerimeve të pëdoruesve mësues, nxënës dhe prindër; platforma është përmirësuar nga viti në vit.

Përvoja ka treguar se kjo platformë e ka bërë orën e mësimit më interaktive, ka ngjallë interes te nxënësit, të cilët të apasionuar pas teknologjisë, janë kthyer në bashkëpunëtorë të mësuesve duke përvetësuar përdorimin e platformës.

Kushtet teknike:
– Madhësia minimale e ekranit: 800x600 piksel
– 500 MB hapësirë të lire

E RËNDËSISHME!
Gjatë shkarkimit të librave digjitalë ju sygjerojmë të përdorni WiFi

I JUAJI ALBAS!

What’s New

Version 2.0

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
6 Ratings

6 Ratings

App Privacy

The developer, ALBAS SH.P.K, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education