Sputnik.al 4+

Zgjidhje Detyrash

Henry Rroga

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Sputnik.al është një platformë ku mund të gjeni zgjidhjet hap pas hapi të ushtrimeve që keni vështirësi në detyrat e shtëpisë. Me anë të aplikacionit mund të njoftoheni dhe në kohë reale për ushtrime të reja që hidhen çdo ditë.

What’s New

Version 1.0.1

Bug fixes

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

kdotandhismommavan ,

I domosdoshem dhe rraket i shpejt 🚀

Blazing fast and has all that I need

App Privacy

The developer, Henry Rroga, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Reference
Education