Autoshkolla Shqipëri - Testet 4+

Testet & Literatura A, B, C, D

Tenton LLC

Designed for iPad

    • 4.5 • 13 Ratings
    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Aplikacioni Autoshkolla është një aplikacion inovativ dhe praktik për të mësuar dhe përgatitur për leje drejtimi. Aplikacioni ofron literaturë të detajuar dhe të përshtatshëm për patentë për kategoritë A, B C, dhe D. Përmes leksioneve të strukturuara dhe informacionit të rëndësishëm, do të mësoni rregullat e qarkullimit rrugor dhe teknikat e nevojshme për çdo kategori.

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve, pyetjve, literaturës dhe kuizeve të ndryshme të përgatiteni për pjesën teorike për marrjen e leje drejtimit.

Testet & Pyetjet:
Aplikacioni përmban një koleksion të gjerë të testeve dhe pyetjeve të ndara në kategori për secilën kategori të leje drejtimit. Ju do të keni mundësinë të praktikoni njohuritë tuaja duke zgjidhur pyetjet e testimeve dhe të merrni rezultate të menjëhershme. Kjo ju ndihmon të përgatiteni në mënyrë efektive për provimet e patentës. Përmes testeve dhe pyetje të ndryshme do të keni shumë të lehtë përgatitjen e Testit Final.

Literatura:
Aplikacioni furnizon një bibliotekë të pasur me literaturë të ndryshme të rregullave të qarkullimit rrugor, sigurisë rrugore dhe teknikave të shoferimit. Informacioni është i përditësuar dhe i bazuar në ligjet dhe udhëzimet më të fundit, duke siguruar që ju të jeni në gjendje të merrni informacionin e saktë dhe aktual.

Kuizet:
Një lojë argëtuese dhe edukative është përfshirë në aplikacionin Autoshkolla. Me lojën "Luaj & Mëso", ju do të mund të sfidoni veten dhe të testoni njohuritë tuaja mbi rregullat e qarkullimit rrugor. Duke zgjidhur pyetje dhe situata të vështira, do të zhvilloni shkathtësitë tuaja shoferuese në një mënyrë interaktive dhe argëtuese.

Profili:
Përmes krijimit të një profili personal në aplikacion, ju do të keni mundësinë të ndiqni përparimin tuaj në mesim dhe testim. Profili juaj ruaj statistikat e testeve të kaluara dhe rezultatet e arritura, duke ju ndihmuar të vlerësoni zhvillimin tuaj dhe të identifikoni fushat që kërkojnë përmirësim.

What’s New

Version 5.5

- Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.

Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në info@autoshkolla-al.com

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
13 Ratings

13 Ratings

Rinordreshaj ,

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

App Privacy

The developer, Tenton LLC, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Autoshkolla Kosovë - Testet
Education
Dog Whistler - Dog whistle
Utilities
Prefix 383 - Konverto numrat
Utilities
Kartela
Utilities
Radio ONE - Radio Një
Music
BAD NEWS EAGLES
Entertainment

You Might Also Like

Sputnik.al
Education
Autoshkollaime
Education
Meso Anglisht
Education
PortaliStudentor.al
Education
Namazi - Shqip
Education
Mëso Anglisht 2
Education