Radio ONE - Radio Nj‪ë‬ 4+

Radio Nj‪ë‬

Tenton LLC

Designed for iPad

    • 4.7 • 12 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

‘Radio 1’ bashkë me Portalin ‘Njeshi’ vijnë në tregun mbarëshqiptarë medial, si kërkesë imediate e kohës, në një periudhë kur vendit e veçanërisht rrafshit të dukagjinit u mungon një platformë dhe ofertë e tillë, një media familjare.

What’s New

Version 1.13

- Përmirësime në skemën programore.

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
12 Ratings

12 Ratings

App Privacy

The developer, Tenton LLC, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Education
Utilities
Utilities
Education
Utilities
Entertainment

You Might Also Like

Music
Music
Music
Music
Music
Music