Prefix 383 - Konverto numrat 4+

Konverto numrat +377 +386 +381

Tenton LLC

Designed for iPad

    • 5.0 • 5 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

PREFIX 383

Kryje punën shumë thjeshtë, veq me ni klikim.
Përditësoje krejt listën e kontakteve që të fillojnë me +377, +386 dhe +381.

Shkarko Prefix +383 dhe thjeshtoja vetës punën.

NA KONTAKTO
Faleminderit për përkrahje dhe sygjerime! Mendimi i juaj është shumë i rëndësishëm për ne. Për cdo pyetje që keni, na kontaktoni në emailin tonë hi@tenton.al
www.tenton.al

What’s New

Version 1.5

- Përmirësime në iOS 13.
- Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.

Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në hi@tenton.al

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

App Privacy

The developer, Tenton LLC, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Education
Utilities
Education
Utilities
Music
Entertainment

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities