Vala jone 4+

PBC SH.P.K

Designed for iPhone

    • 3.8 • 17 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Vala jonë është aplikacioni më i ri, nëpërmjet të cilit ti mund:
- Të kontrollosh llogarinë tënde
- Të zgjedhësh pakon e preferuar për vete ose për persona të tjerë
- Të rimbushësh llogarinë tënde, të familjarëve ose të miqve tu
- Bli pako të internetit për Home apo Data Roaming
- Paraqitja e përmbajtjes së shfrytëzuar dhe të mbetur të pakos
- Mundësia e transferimit të kredisë dhe ngarkesa në faturë
- të paguash faturën tënde Postpaid dhe t’i kryesh të gjitha shërbimet e tjera të dyqanit online të Vala-s

Thjesht, shpejt, dhe sigurt!
Vala është e Kosovës.

What’s New

Version 2.2

Bugfixes

Ratings and Reviews

3.8 out of 5
17 Ratings

17 Ratings

rronj ,

Funksionet kryesore nuk punojne

Pas aktivizimit te pakos, konfirmimi ishte i suksesshem ndersa pako nuk u aktivizua!

App Privacy

The developer, PBC SH.P.K, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities