Takvimi Shqip 4+

Hasan Cana

Designed for iPhone

    • 4.3 • 75 Ratings
    • Free

Description

Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin)
- Kohët e namazit
- Shënime nga takvimi
- Lajmërimi për hyrjen e kohës së namazit
- Mundësi për lajmërim para kohës
- Tregimi për kohën e ardhshme
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

What’s New

Version 2.7.8

2024 Prayer Times & Events

Ratings and Reviews

4.3 out of 5
75 Ratings

75 Ratings

i.iiiiii ,

Lindjen e diellit?

eshte app i mire, mirepo lindja e diellit mungon ne IOS dhe eshte teper e rendesishme kur e dimë se shumekush nese zgjohet me vonese e vonon namazin dhe duhet ta dije nese e ka fale me kohe apo me vonese, Allahu ju shperblefte me te mira

toni1104 ,

Njoftimet e crregullta

Prej nje update-i ne vitin e kaluar (ose para dy viteve nuk e mbaj ne mend mire) per ta bere te perdorshem per iphon-et e rinje, lajmerimet nuk ka rendesi se si i rregullon ne aplikacion, ato vijne ne kohet e namazit.
Tash per tash ne iphone 6s-shin tim ios 12 lajmerimet vijne si duhet betem nese nuk e hap takvimin fare, po qe se e hap atehere per namazin ne vazhdim lajmerimi vije ne kohen e namazit, jo ne kohen e percaktuar nga une.
Shpresoj qe nga pershkrimi im do te jeni ne gjendje ta simulomi problemin dhe te vini deri tek largimi i tij sepse vertet eshte problem shume i merzitshem sa qe ndonjehere betem per te mos e hapur programin, oren e namazit e shikoj ne webfaqe sepse nese e hap prishet lajmerimi per ate kohe, e kjo ka pase ndonjehere edhe pasoja ne namaz me xhemat ne xhami.

srckiči ,

Nuk punon

This app is amazing, but for two or three days it just doesn’t work.
Please make it work again

App Privacy

The developer, Hasan Cana, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Trafiku Urban
Utilities
Vala jone
Utilities
My One (AL)
Utilities
Ezan ALARMI
Utilities
HIB Petrol
Utilities
Takvimi AT - ALKIG
Utilities