albradio 4+

alb digital media Entertainment GmbH

Designed for iPad

    • 5.0 • 2 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Radio stacioni i parë Shqiptar (DAB+) që mund të dëgjohet në vetura (të prodhuara pas vitit 2017), kryesisht në regjionet ku komunitetit Shqiptar është më i pranishëm dhe në akset më të frekuentuara të Zvicrës (Hauptstrasse & Autobahn)!

Radio stacion për Shqiptarët e:
Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë V., Luginës, Medvegjës, Bujanocit e Malit të zi!

„albradio“-n mund ta dëgjoni FALAS në regjionet:
Schaffhausen, Winterthur, Zentralschweiz, Aarau, Olten, Berner Oberland, Lausanne. Zürich (01.02.2023)!

„albradio“ është radio stacion...:
... informativ dhe argëtues për të gjithë Shqiptarët në Zvicër!
... faktor që nxitë, mbështetë e promovon angazhimin e rinisë.
... informim koherent mbi ngjarjet në Zvicër.
... ndikimi pozitiv në disponimin e audiencës.
... radio stacion që ruan gjuhën dhe traditat Shqiptare.
... dimension i ri i fuqizimit të Komunitetit.
... dritarja më e fuqishme për promovimin e Bizneseve.

„albradio“ emeton këngët më të bukura Shqipe të të gjitha kohërave dhe të të gjitha trevave Shqiptare!


What’s New

Version 2.8

Shtimi I lajmeve brenda aplikacionit dhe optimizimi I performances !
Bug fixes

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

App Privacy

The developer, alb digital media Entertainment GmbH, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Music
Music
Music
Music
Music
Music