BattaTúra 4+

RNDL Apps Kft.

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Mozgasd meg magad és járd be Százhalombattát!

Izgalmas túrajáték Százhalombattán! Több tucat ellenőrzési pontot rejtettünk el a városban. Az applikáció térképének segítségével találd meg őket és olvasd be a matricán található QR kódot! A játék során megtett fizikai aktivitásod-, teljesített ellenőrzédi pont és befejezett útvonalak után pontokat gyűjthetsz!

Mire jók a pontok?

Rögzítsd aktivitásod az applikációban, mert a megtett út, regisztrált ellenőrzési pontok és teljesített útvonalak száma után értékes, a városban beváltható kuponokkal jutalmazunk!

Hogyan játszhatok?

Két játékmód közül választhatsz: Útvonalak és Szabadpálya.

Útvonalak: Előre kijelölt útvonalak teljesítésével extra pontokat gyűjthetsz! Egy útvonal átlagosan 4-6 checkpointot tartalmaz. Ha megtaláltad mindet és végeztél a túrával ne felejtsd el leállítani a játékot!

Szabadpálya: Játékmód kiválasztásával a városban található összes checkpoint megtalálható a térképen. Egy túra során találj meg minél többet!

Figyelem!

A játék térkép és geolocation alapú, ezért az app használata során mindenképp fogadd el az ehhez szükséges engedélyeket! Hogy az app túra közben lezárt kijelzővel is követni tudja az aktivitásod, az engedély ablakon válaszd az "Always Allow" opciót.

What’s New

Version 1.3.1

1.3.1. Apróbb hibajavítások
1.3.0. Újdonságok:
- Megtett útvonal rajzolása a térképen
- Korábban már meglátogatott checkpointokat a térképen kék pipával jelöljük
- Nagyon sok távolságmérést érintő hibajavítás
- Offline játék - ha a felhasználó olyan szakaszon túrázik, ahol épp nincs internetkapcsolat, a játék akkor is gond nélkül folytatható, és még QR kódokat is be tud olvasni. Arra kell csak odafigyelnie, hogy a túra végén legyen internetkapcsolata
- Ranglista elérhető az applikáció kezdőképernyőjéről
- Grafikai ráncfelvarrások - Kezdőképernyő csinosítása
- Figyelmeztető ablakok - ha a játék közben az applikáció bármi szokatlan működést tapasztal / elmegy az internet / megengedett sebességnél gyorsabban halad a felhasználó / hibás készülék beállítás észlelünk / a háttérben leállt az applikáció stb. - akkor figyelmeztető ablakokkal tájékoztatjuk a felhasználót
- Apple Sign-in bejelentkezési lehetőség
- Térkép megjelenítési hibajavítások

App Privacy

The developer, RNDL Apps Kft., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

MOOSZ
Health & Fitness
myHealzz
Health & Fitness
PirulaKalauz - szakértőktől
Medical
Norbi Update
Health & Fitness
WIWE - ECG diagnostics
Medical
Fitpuli
Medical