iPhone Screenshots

Description

Mozgasd meg magad és járd be Százhalombattát!

Izgalmas túrajáték Százhalombattán! Több tucat ellenőrzési pontot rejtettünk el a városban. Az applikáció térképének segítségével találd meg őket és olvasd be a matricán található QR kódot! A játék során megtett fizikai aktivitásod-, teljesített ellenőrzédi pont és befejezett útvonalak után pontokat gyűjthetsz!

Mire jók a pontok?

Rögzítsd aktivitásod az applikációban, mert a megtett út, regisztrált ellenőrzési pontok és teljesített útvonalak száma után értékes, a városban beváltható kuponokkal jutalmazunk!

Hogyan játszhatok?

Két játékmód közül választhatsz: Útvonalak és Szabadpálya.

Útvonalak: Előre kijelölt útvonalak teljesítésével extra pontokat gyűjthetsz! Egy útvonal átlagosan 4-6 checkpointot tartalmaz. Ha megtaláltad mindet és végeztél a túrával ne felejtsd el leállítani a játékot!

Szabadpálya: Játékmód kiválasztásával a városban található összes checkpoint megtalálható a térképen. Egy túra során találj meg minél többet!

Figyelem!

A játék térkép és geolocation alapú, ezért az app használata során mindenképp fogadd el az ehhez szükséges engedélyeket! Hogy az app túra közben lezárt kijelzővel is követni tudja az aktivitásod, az engedély ablakon válaszd az "Always Allow" opciót.

What’s New

Version 1.2.0

Sok hibajavítás!
- Megszakadt játékmenet folytatásának javítása
- Távolságmérés javítása
- Pontszám pontatlanság javítása

App Privacy

The developer, RNDL Apps Kft., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like