BOMA BiP 4+

BOMA

    • Free

Screenshots

Description

BOMA biedt je niet alleen álles op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Wij gaan voor volledige ontzorging. Onze app is één van onze digitale tools die speciaal voor jou ontwikkeld is, zodat je makkelijk op locatie een bestelling kunt plaatsen, een onderhoudsbeurt kan aanvragen of jouw bestelgeschiedenis kunt raadplegen. Simpel, slim én leuk!

BOMA in the Pocket is er voor jouw gehele organisatie.
Als facilitair manager is het niet meer nodig alle schoonmaaklocaties te bezoeken om de voorraad te checken of een bestelling te plaatsen. Regio- en locatiemanagers kunnen dit direct doen vanuit de voorraadkast. Uiteraard hou je het overzicht en de touwtjes in handen.

Schoonmakers lezen via BOMA in the Pocket het laatste schoonmaaknieuws én kunnen niet alleen informatie en werkwijzen van diverse materialen bekijken, maar ook direct een probleem melden of vraag stellen ‘on the spot’. Onze medewerkers staan klaar om deze te beantwoorden.

Op die manier minimaliseer je de tijd en het aantal kilometers die je besteed aan alle locatiebezoekjes. Alweer een zorg extra die van je schouders valt!


Over BOMA

Simpel.
Keep it simple, het is een motto dat bij BOMA dagelijks gebruikt wordt. We hebben het grootste gamma aan producten en oplossingen maar houden het graag simpel voor onze klanten. Een heel persoonlijke service en onze circulaire aanpak houden ons lean & green.

Slim.
Alles in huis hebben is één ding, de kennis om dit alles in een duurzame, efficiënte en leuke totaaloplossing te gebruiken is net iets anders. Iedereen bij BOMA werkt elke dag erg hard om het kennisleiderschap in onze branche te behouden. Deze kennis delen wij graag met onze klanten.

Leuk.
Schoonmaken is een vak en een noodzaak. BOMA maakt de schoonmaak persoonlijk. Onze aandacht voor ergonomie, gezondheid en betrokkenheid bij het schoonmaakpersoneel maken van de schoonmakers onze grootste ambassadeurs en daar doen we het voor.

What’s New

Version 1.18.1

Kleine wijzigingen en bug fixes

App Privacy

The developer, BOMA, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • User Content
  • Search History
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

CrewPlanner
Productivity
Strobbo
Business
Monizze
Finance
ISSA Events
Business
mysdworx
Business
Accountable Self-Employed
Finance