Brugseni 4+

Coop Danmark A/S

Designed for iPhone

  • Free

iPhone Screenshots

Description

NYHED: SPIL
Vi introducerer spil til udvalgte medlemmer. På forskellige tidspunkter får du mulighed for at deltage i spil i app’en, hvor du kan vinde udvalgte præmier. Følg med på forsiden i Brugseni app’en og se efter den blå spilboble.

--

BRUGSENI APP’EN ER FOR ALLE MEDLEMMER
Du kan som medlem af Kalaallit Nunaanni Brugseni få en masse fordele ud af at bruge app’en. Du kan altid læse de gældende tilbudsaviser for Brugsenis butikker, og med Brugseni app’en er det samtidig nemmere at få gode tips til at lave lækker og sund mad i hverdagen.

FÅ 3% I DIVI PLUSSI NÅR DU HANDLER HOS BRUGSENI
Når du som medlem handler i Brugsenis butikker, får du 3% i Divi Plussi på de fleste af dine indkøb. Divi Plussi er en ekstra rabat, som Brugseni kun giver til medlemmerne – en ekstra bonus ud over det du sparer på de ugentlige avistilbud. Hver uge får du også Divi Plussi på udvalgte tilbudsvarer – de kan ses i app’ens tilbudsmenu.

VÆRDIKUPONER
På forskellige tidspunkter får du mulighed for at optjene ekstra Divi Plussi på dine køb. Følg med på forsiden i Brugseni app’en og se efter den blå gaveboble.

FÅ OVERBLIKKET OVER DIN DIVI PLUSSI – OG BETAL MED DEN
Hver gang du handler, tikker der Divi Plussi ind direkte i din app. Du ser din Divi Plussi med det samme og kan vælge at betale med den næste gang, du handler i en af Brugsenis butikker. Derudover kan du bruge app’en til altid at holde øje med status på din optjente Divi Plussi.

SÆRLIGE TILBUD TIL DIG SOM MEDLEM
Ud over at du får Divi Plussi på dine daglige indkøb, og at du igennem tilbudsaviserne kan læse mere om ugens gode tilbud i Brugseni, vil der i app’ens tilbudsmenu løbende vises særlige medlemstilbud, som ikke markedsføres andre steder. Så følg med i tilbuddene i app’en, og se hvad du som medlem kan spare og optjene i Divi Plussi.

LOKALE TILBUD TIL DIG OG NYT FRA DIN BUTIK
Tjek altid Brugseni app’en for varer til ekstra gode priser i din lokale butik – de findes kun i app’en. Din lokale butik er den butik, du har valgt som din tilhørsbutik, da du meldte dig ind i Kalaallit Nunaanni Brugseni, og du kan til enhver tid vælge en anden. I app’en er der også nyheder, events og meget mere fra din lokale butik.

PLANLÆG DINE INDKØB
Når du åbner en tilbudsavis i app’en, trykker du blot på de tilbud, du ønsker at købe. Herefter oprettes tilbuddene i indkøbslisten, så du kan bruge denne som din huskeliste, når du handler i butikken. Det er også nemt i indkøbslisten at tilføje andre produkter, du ønsker at købe. Du trykker blot på + symbolet. Du kan også mundtligt diktere varer, du ønsker skal fremgå af listen. Brug indkøbslisten i butikken, og fjern varer fra listen, efterhånden som du finder dem i butikken.

BETAL MED DIN DIVI PLUSSI VED KASSEN
Selv om dit almindelige medlemskort stadig fungerer som hidtil, kan du nemt og hurtigt bruge app’en som et digitalt medlemskort ved kassen. Scan app’en via bluetooth eller en QR scanner ved kassen, og betal også nemt med din opsparede Divi Plussi, MobilePay eller et tilknyttet betalingskort.

OPSKRIFTER, KOGEBOG OG MADINSPIRATION
Du får løbende gode tips til nem og hurtig aftensmad, køkkenfif og tusindvis af opskrifter, så du aldrig mangler inspiration i køkkenet. Med Brugseni app’en er det nemmere at lave god mad og få en sund madøkonomi.

STYR PÅ DINE KASSEBONER
Hvis du betaler med app’en, kan du straks se din kvittering. Hver gang du handler, gemmer app’en en kopi af kassebonnen, så du kan holde styr på dit husholdningsregnskab ét samlet sted og finde gamle kvitteringer.

BRUG APP’EN PÅ DIT FORETRUKNE SPROG
Brugseni app’en kan anvendes på både dansk og grønlandsk. For at bruge app’en på grønlandsk skal du blot ændre sproget på din smartphone til grønlandsk. Det gør du under de generelle indstillinger på din smartphone. Dog vil der være indhold i app’en, som kun findes på dansk, såsom opskrifter og køkkentips.

What’s New

Version 24.2.1

- minor fixes and improvements

App Privacy

The developer, Coop Danmark A/S, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Identifiers
 • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Purchases
 • Financial Info
 • Location
 • Contact Info
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Coop. Scan&Pay, App offers
Shopping
GoCook
Food & Drink
Os i Coop
Business
Coop Emballage
Business
Mit365
Business

You Might Also Like

Memberfy
Lifestyle
Utertitsisa
Lifestyle
Rationel
Lifestyle
Lauritz.com – Online Auctions
Lifestyle
Club Matas
Lifestyle
PostNord - Track your parcels
Lifestyle