Screenshots

Description

BULETIN është gazeta juaj personale. Plot me ngjarje, foto dhe video të çdo lloji, është vendi ideal për t’ju mbajtur të informuar me gjithë ngjarjet nga vendi dhe gjithë bota.

BULETIN është gazeta juaj e personalizuar, plot me ARTIKUJ , TEMA, dhe PUBLIKUES të ndryshem.

Eshtë vendi ideal për t’ju mbajtur të informuar me gjithë ngjarjet nga vendi dhe bota. Tani eshtë e lehtë për të grumbulluar dhe seleksionuar TEMAT dhe PUBLIKUESTIT që janë në interesin tuaj.

Si fillim, zgjidhni disa interesa/tema dhe BULETIN krijon gazetën tuaj personale. Mund të shtoni apo të gjeni tema të reja, ose kërkoni botime ose ngjarje interesante sipas interesave tuaja.

Lexoni publikime të rëndësishme në të përditshmet si: Panorama, Mapo, Gazeta Tema, Gazeta Express, Top –Channel, e shumë të tjera. Në BULETIN ju mund të gjeni çdo informacion me një lëvizje të vetme të dorës.

MBANI MEND :

Ruajini ngjarjet që keni seleksionuar duke përdorur butonin /ikonën “ruaj” dhe grumbullojini ato në arkivën tuaj të të preferuarave - një mënyrë kjo e përkryer për të renditur artikujt sipas dëshirave tuaja. Ju mund t’i shihni artikujt e përzgjedhur në Artikujt e Preferuar.

BULETIN mund të zbritet TANI dhe FALAS

Nëqoftëse keni probleme teknike ose pyetje, ju lutemi na kontaktoni në info@buletin.al.

What’s New

Version 2.1.1

- ju tani mund te bllokoni publikues ose te fshini artikuj
- të shikoni listën e publikuesve të bllokuar
- rregullime të vogla
- përmirsime në performancë

--------------------------------------------------

- you can mute the providers or delete an article
- you can see the list of the muted providers
- bug fixes
- performance improvements

Ratings and Reviews

4.3 out of 5
12 Ratings

12 Ratings

knikolla ,

Very nice design

The app works great and is beautifully designed. What's not so good? The albanian publications. Please give us a way to enable/disable specific sites.

Enno.21 ,

Nice app

Very nice app, easy to use, user friendly and well updated.

Jgusho82 ,

Very handy app. Highly recomended...!!!

This is a very handy app to get the latest news...!!!

Information

Seller
Buletin Shpk
Size
49.6 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like