Dosja 12+

Me Ritmin e Ngjarjes

MediaDesk Albania

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Dosja.al është krijuar me qëllim informimin e saktë dhe të shpejtë të përdoruesve të saj. Secili prej jush do të gjej atë që kërkon, pasi lajmet shpërndahen në kohë reale dhe burimet e tyre janë të sigurta. Përfshihen foto dhe video që çdo ngjarje të jetë e prekshme nga ju. Kategoritë janë gjithë përfshirëse duke filluar nga politika, sporti, kultura, teknologjia, ekonomia, kronika të ndryshme, intervista, sondazhe nga Shqipëria dhe përtej saj.
Mund të përditësoheni gjithashtu me horoskopin dhe parashikimin e motit.

What’s New

Version 3.0

New and redesigned with a fresh UI and much more.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, MediaDesk Albania, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

News
News
Magazines & Newspapers
Magazines & Newspapers
Shopping
Magazines & Newspapers

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News