Cleango 4+

Cleango

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

A Cleango app elhozza a nagyvárosi autómosás valódi forradalmát! Felhasználói interjúk és kitöltött kérdőívek ezrei mentén Ti alakítottátok ki, tőletek jött, de mégis nektek készült.

Amit már ismerhetsz:
Környezetbarát, kényelmes és gyors mobil autómosási megoldás minden élethelyzetre. Tedd zsebre az autómosódat és vedd elő ahol és amikor szükséged van rá! Parkolj bárhol a Cleango zónán belül, helyben tisztítjuk autódat, akár kívül-belül. Ha nagytakarítást szeretnél, vagy az autókozmetika élményére vágysz válassz extráink közül, melyek garantáltan kihozzák a maximumot kedvencedből! Neked nincs más dolgod, mint pár kattintással kiválasztani mikor és hova menjünk, a többit pedig bízd ránk! Garantáljuk, hogy mikor újra látod, ragyogó és illatos autód élménye valódi boldogsággal tölt majd el!

Ami új:
A megszokott élmény mellett világújdonságként bemutatkozik egy személyre szabott, a Te saját életritmusodhoz alakított rendszeres autómosó szolgáltatás, a Clean Club is, amely nem csak kényelmesebb de olcsóbb mint a hagyományos Cleangozás.

Spórolj időt, pénzt és energiát!
Nem csak, hogy kényelmesebb de olcsóbb is! Minden clubos mosás kedvezményes, akár 25% megtakarítás is elérhető a hagyományos foglaláshoz képest. Állítsd be egyszer, és felejtsd el a megrendeléssel járó macerát.

Zéró elköteleződés, maximális tisztaság, soha többé időpont vadászat!
Állítsd be a kívánt rendszerességet, határozd meg Te a rendszeres időpontot és elköteleződés nélkül biztosított állandó autómosásod. Le se kell mondanod ha épp nem alkalmas számodra a tisztítás, mert a mosás időpontja előtt időben rákérdezünk, hogy jöhetünk-e. A helyed megvan, de a szabadságod is megmarad.

Cleango - Mindig tiszta autó!

What’s New

Version 2.4

Mostantól a megrendelés összesítő oldalán is van lehetőséged kreditet érő kuponjaidat beváltani a kuponkód felhasználásával.

App Privacy

The developer, Cleango, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle