De Eekhoorn Experience Center 4+

De Eekhoorn Woodworkings B.V.

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Kom naar het Experience Center en scan items van de merken WOOOD, BePureHome, Basiclabel en vtwonen. In het Experience Center ontdek je de nieuwste collecties en items in de verschillende stijlstudio’s- en huizen. Laat je inspireren en scan met de scanner in de app jouw favoriete items. Met één druk op de knop zie je de goedkoopste prijzen én kun je de items meteen bestellen áltijd voor de laagste prijs.

Breng je binnenkort een bezoek aan het Experience Center en wil je vast alle producten bekijken? Scroll dan door de productgroepen op zoek naar jouw favoriete items. Met de moodboard functie kun je jouw favorieten aan verschillende persoonlijke moodboards toevoegen. Tevreden met het resultaat? Kom naar het Experience Center en bestel de items via de app bij de kassa.

Twijfel over hoe je die ene ruimte nu het beste in kunt richten of welke kleur beter bij jouw interieur past? Laat je in het Experience Center inspireren én adviseren door onze ervaren stylisten. Van banken tot tafels en van kasten tot accessoires, je vindt het allemaal in het Experience Center van De Eekhoorn!

Eekhoorn Experience Center
Jan Tinbergenweg 1, 1689 ZV Hoorn

What’s New

Version 2.17.2

Sortering categorieën

App Privacy

The developer, De Eekhoorn Woodworkings B.V., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Wibra
Shopping
Paruzzi
Shopping
OVM
Shopping
Vomar
Shopping
Troostwijk Auctions: Veilingen
Shopping
Etos
Shopping