Vomar 4+

NAKKO-SERVICES

    • 2.0 • 1 Rating
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Met deze app profiteer je met je Klant-is-Koning kaart van éxtra voordeel bovenop de Laagste-Prijs-Garantie.

Meld je aan op het Klant-is-Koning programma in de app of koppel je fysieke kaart aan de app. Zo profiteer je van éxtra voordeel:

• Sparen met 6% premie
Geef bij de kassa aan dat je kooppunten spaart en ze worden automatisch op je kaart bijgeschreven. Je ontvangt 6% premie als je je punten verzilvert, daar kan geen bank tegenop! In de app zie je altijd je spaarsaldo en een overzicht van al je gespaarde en verzilverde punten.

• Spek je clubkas
Koppel je kaart aan jouw club in de app met de unieke clubcode die je bij je club kunt opvragen. Vervolgens hoef je alleen maar je kaart te laten scannen. Over het totaal bestede bedrag aan boodschappen keert Vomar ieder kwartaal 0,5% uit aan de club.

• Altijd je Klant-is-Koning kaart bij de hand
Scan je digitale kaart eenvoudig zelf bij de kassa. Heb je al een fysieke kaart? Dan kun je deze ook aan de app koppelen. Je kunt dus sparen met je fysieke of digitale kaart óf met beide kaarten.

• Extra KIK-voordelen
Regelmatig zijn er éxtra voordelen voor onze Koningen. Die ontdek je altijd als eerste in de app.

De onderstaande voordelen zijn er voor iedereen, ook als je je nog niet hebt aangemeld op het Klant-is-Koning programma:

• Supervoordeel!
Je bent altijd als eerste op de hoogte van alle voordelen van Vomar. Je vindt onze nieuwe folders wekelijks al vanaf vrijdag in de app.

• Inspiratie voor het eten
Elk seizoen vind je lekkere, gemakkelijke én voordelige recepten.

• Vind jouw Vomar
Je vindt de adressen, openingstijden en services van alle Vomar-winkels gemakkelijk in de app. Klik op ‘route’ om direct de snelste route naar jouw Vomar-winkel te vinden.

Bij gebruik van de app ga je akkoord met onze privacyverklaring. Bekijk ook de veel gestelde vragen over het Klant-is-Koning programma en het clubsparen.

What’s New

Version 1.1.14

Bugfixes en kleine optimalisaties

Ratings and Reviews

2.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Feizhu ,

App hapert regelmatig

Steeds als er een update verschijnt werkt de app slechter. Brochures bekijken is prima, maar belangrijker is dat klanten ook hun digitale kaart kunnen gebruiken.

App Privacy

The developer, NAKKO-SERVICES, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Shopping
Shopping
Productivity
Food & Drink
Reference

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping