Screenshots

Description

The agenda-setting Slovenian daily newspaper of record is now made for your reading and viewing pleasure on all iOS devices. Be the first to read the latest edition on your iPad or iPhone.

Choose from “what we print is what you get”, PDF version of tomorrow’s printed edition—including all daily supplements—, or HTML-based, multimedia-enhanced, made-for-iOS version, bringing users a selection of Delo’s content from tomorrow’s edition and web page.

Download the app for free and make daily in-app purchases (€1.79 per edition, PDF or HTML, including supplements). Contact us for longer subscriptions.

What’s New

Version 3.2.2

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

- Google Analytics

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

BeIIerophon ,

Dobra aplikacija, vendar nujno potrebuje popravek

Redno uporabljam aplikacijo, predvsem zaradi tega, ker je format papirnate izdaje precej neroden za branje, kjerkoli kjer ni primerno velike podlage. Priročen je tudi dostop do arhiva, kar pomeni, da mi ni več treba hraniti starih člankov.

Ima pa eno precej veliko napako pri prikazovanju člankov, kjer je pomembno slikovno gradivo. Slike namreč postanejo tako temne, da so praktično neuporabne. Precej nadležno pri branju priloge Delo in dom recimo, kjer postane slikovni material neuporaben do te mere, da pri kakšnih temnejših slikah gledaš zgolj samo še eno veliko črno packo.

Ko odpravite to napako, ki aplikacijo pesti že od vsega začetka, bo ta vredna vseh 5 zvezdic.

Blackrider69 ,

Na dobri poti, vendar še vedno z malimi napakicami...

Najnovejša različica aplikacije je dobra nadgradnja, vendar še vedno ostaja občutek, da nekaj manjka. Stranski meni z naslovi člankov je dobrodošel, vendar po aktivaciji ne gre stran, tudi če ponovno pritisnemo na gumb za prikaz. Še vedno pogrešam možnost iskanja po besedilu in možnost označevanja ter kopiranja delov besedila. Manjkajo tudi interaktivne vsebine, ki bi bile na taki napravi kot je iPad dobrodošle.

Kljub vsemu moram pohvaliti vneme razvijalcev. Sedaj, ko je na voljo ležeči način branja časopisa, je branje Dela prijetnejše, možnost brisanja starih številk je tudi dobrodošel dodatek, ki omogoča hitro sprostitev dodatnega prostora na iPadu.

Delo na iPadu je z vsako različico boljše in bolj uporabno. Samo čakamo lahko, da bo aplikacija v bližnji prihodnosti zasijala v svojem polnem sijaju.

Mat5576 ,

Delo

Super aplikacija, prenesel sem si jo pred tremi dnevi in dela odlicno. Strani so dobro organizirane, se posebej mi je vsec da lahko kliknes na naslov clanka, pa se ti clanek odpre. Edina izboljsava ki bi jo priporocal je vkljucitev navodil kako se izbrise prenesena izdaja (po nesreci sem nasel nacin po treh dneh - klikniti je treba na disk ikono v spodnjem desnem kotu).
Hvala Delo ekipa.
Mat, Pennsylvania, ZDA

App Privacy

The developer, Delo d.d., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like