Delo 12+

Delo d.d.

Designed for iPad

    • 3.0 • 3 Ratings
    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Delo kot osrednji in najbolj bran dnevnoinformativni časopis že več kot 60 let soustvarja slovenski javni prostor. S številnimi vsebinskimi sklopi, ki jih ustvarjajo kakovostni, verodostojni, profesionalni in odgovorni novinarji, spremlja, osvetljuje, pojasnjuje in komentira najširše družbeno in gospodarsko-politično dogajanje. Z aplikacijo za tablice in mobilne telefone boste do vsebin in prilog časopisa Delo dostopali pred vsemi drugimi: jutrišnja številka vam bo na voljo že večer pred izidom (od 22. ure). Doživite sodobno uporabniško izkušnjo branja časopisa Delo! Prenesene številke lahko berete tudi brez internetne povezave.

Novosti: popolnoma prenovljena aplikacija prinaša izboljšano uporabniško izkušnjo. Branje digitalizirane različice edicije je omogočeno na dva načina: v spletni različici in v obliki časopisne strani z možnostjo pregleda posameznega članka, na katerem si lahko prilagodite velikost pisave za nemoteno branje tudi na manjših zaslonih. Časopis zdaj lahko tudi poslušate, saj smo v članke dodali pretvorbo besedila v govor. Napreden iskalnik omogoča iskanje po edicijah po ključnih besedah, imenih oz. pojmih. Integracija spletne strani v aplikacijo vam ponuja spremljanje vseh najnovejših informacij in člankov brez potrebe po odpiranju brskalnika. Tu je še možnost zaznamkov, saj lahko priljubljene vsebine označite med zaznamke in si jih arhivirate.

The agenda-setting Slovenian daily newspaper Delo is available on mobile devices: Be the first to read the latest edition on your smartphone or tablet. Choose from “what we print is what you get” PDF version of tomorrow’s printed edition—including all daily supplements—, or HTML-based version with live news, bringing users Delo’s content from tomorrow’s edition and web page. Notice to non-Slovenian speaking users: this application and all of its content are available in Slovenian language only.

EULA - https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/dev/stdeula/

What’s New

Version 3.4

Manjši popravki napak in izboljšave delovanja.

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

BeIIerophon ,

Dobra aplikacija, vendar nujno potrebuje popravek

Redno uporabljam aplikacijo, predvsem zaradi tega, ker je format papirnate izdaje precej neroden za branje, kjerkoli kjer ni primerno velike podlage. Priročen je tudi dostop do arhiva, kar pomeni, da mi ni več treba hraniti starih člankov.

Ima pa eno precej veliko napako pri prikazovanju člankov, kjer je pomembno slikovno gradivo. Slike namreč postanejo tako temne, da so praktično neuporabne. Precej nadležno pri branju priloge Delo in dom recimo, kjer postane slikovni material neuporaben do te mere, da pri kakšnih temnejših slikah gledaš zgolj samo še eno veliko črno packo.

Ko odpravite to napako, ki aplikacijo pesti že od vsega začetka, bo ta vredna vseh 5 zvezdic.

Blackrider69 ,

Na dobri poti, vendar še vedno z malimi napakicami...

Najnovejša različica aplikacije je dobra nadgradnja, vendar še vedno ostaja občutek, da nekaj manjka. Stranski meni z naslovi člankov je dobrodošel, vendar po aktivaciji ne gre stran, tudi če ponovno pritisnemo na gumb za prikaz. Še vedno pogrešam možnost iskanja po besedilu in možnost označevanja ter kopiranja delov besedila. Manjkajo tudi interaktivne vsebine, ki bi bile na taki napravi kot je iPad dobrodošle.

Kljub vsemu moram pohvaliti vneme razvijalcev. Sedaj, ko je na voljo ležeči način branja časopisa, je branje Dela prijetnejše, možnost brisanja starih številk je tudi dobrodošel dodatek, ki omogoča hitro sprostitev dodatnega prostora na iPadu.

Delo na iPadu je z vsako različico boljše in bolj uporabno. Samo čakamo lahko, da bo aplikacija v bližnji prihodnosti zasijala v svojem polnem sijaju.

Mat5576 ,

Delo

Super aplikacija, prenesel sem si jo pred tremi dnevi in dela odlicno. Strani so dobro organizirane, se posebej mi je vsec da lahko kliknes na naslov clanka, pa se ti clanek odpre. Edina izboljsava ki bi jo priporocal je vkljucitev navodil kako se izbrise prenesena izdaja (po nesreci sem nasel nacin po treh dneh - klikniti je treba na disk ikono v spodnjem desnem kotu).
Hvala Delo ekipa.
Mat, Pennsylvania, ZDA

App Privacy

The developer, Delo d.d., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News