Delo 12+

Delo d.d.

Designed for iPad

    • 3.0 • 3 Ratings
    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Delo je na voljo v popolnoma prenovljeni aplikaciji s številnimi novostmi. Prosimo, posodobite si aplikacijo za nadaljnje nemoteno prebiranje vsebin.

Delo kot osrednji in najbolj bran dnevnoinformativni časopis že 65 let sooblikuje slovenski javni prostor. S številnimi vsebinskimi sklopi, ki jih ustvarjajo kakovostni, verodostojni, profesionalni in odgovorni novinarji, spremlja, osvetljuje, pojasnjuje in komentira najširše politično, gospodarsko, športno in družbeno dogajanje. Z aplikacijo za tablice in mobilne telefone boste do vsebin in prilog časopisa Delo dostopali pred vsemi drugimi: jutrišnja številka vam bo na voljo že večer pred izidom (od 22. ure). Doživite sodobno uporabniško izkušnjo branja časopisa Delo! Prenesene številke lahko berete tudi brez internetne povezave.

Novost: pred vami je prenovljena aplikacija, ki naravno prepleta kakovostne vsebine iz tiskanih edicij in obogatene, digitalne vsebine, ki jih objavljamo v živo. Izboljšali smo uporabniško izkušnjo, v ospredje postavili aktualne informacije, popestrili smo avdiovizualno ponudbo s prepoznavnimi podkasti Moč politike, Od srede do srede, Supermoč in drugimi. Med novostmi so interaktivne enigmatske vsebine: zdaj lahko v aplikaciji rešujete spletno križanko. Omogočamo številne prilagoditve pri branju vsebin, prvič tudi za uporabnike s posebnimi potrebami. Za prilagoditev uporabniške izkušnje so vam na voljo ročno povečevanje velikosti pisave, pretvorba pisane besede v govor, optimizacija za dislektike in prilagoditev barvne sheme za lažje branje.

Branje digitalizirane različice edicije Delo je omogočeno na dva načina: v priljubljeni obliki listanja časopisnih strani ali z možnostjo prilagojenega pregleda posameznega članka, pri katerem si lahko nastavite velikost pisave za nemoteno branje na manjših zaslonih in kontrast, članek pa vam lahko prebere tudi naš Govorec. Članke, posamezne strani ali celotne edicije si lahko shranite v zaznamke ali prenesete na napravo za branje tudi v trenutkih, ko boste brez povezave. Napreden iskalnik omogoča iskanje po ključnih besedah, imenih oz. pojmih tako v tiskanih kot spletnih edicijah. Razširili smo še arhiv časopisnih edicij Dela, ki je zdaj na voljo od leta 2010 naprej.

Notice to non-Slovenian speaking users: this application and all of its content are available in Slovenian language only.

The agenda-setting Slovenian daily newspaper Delo is available on mobile devices: Be the first to read the latest edition on your smartphone or tablet. Choose from “what we print is what you get” PDF version of tomorrow’s printed edition—including all daily supplements—, or HTML-based version with live news, bringing users Delo’s content from tomorrow’s edition and web page. With its numerous editions created by quality, credible, professional, and responsible journalists, it monitors, illuminates, explains, and comments on the political, economic, sports, and social events in Slovenia, Central Europe and beyond. Experience the modern user experience of reading the Delo newspaper.

New feature: we have completely overhauled the application, which naturally intertwines quality content from print editions and enriched, digital content, published live, 365 days a year. We have improved the user experience, focused on current information, enriched our audio-visual offering with podcasts such as The Power of Politics, From Wednesday to Wednesday, Super Power, Open Kitchen, and others. In your leisure time You can now solve an online crossword in the application. We offer numerous customizations for users, including for those with special needs. Articles, individual pages, or entire editions can be saved in bookmarks or downloaded to the device for reading without a connection. The advanced search engine allows searching through editions by keywords, names, or terms. We have expanded the archive of Delo newspaper editions, which is now available from 2010 onwards.

What’s New

Version 3.5

Popolnoma nova izkušnja branja:

• izvedite prvi: fokus na aktualnih vsebinah in nujnih obvestilih,
• prepletanje tiskanih in spletnih vsebin,
• ogled podkastov iz bogate Delove produkcije,
• izboljšana hitrost nalaganja in način prebiranja digitaliziranih tiskanih edicij,
• digitalna križanka,
• prilagoditev branja za osebe z dislektično motnjo,
• arhiv edicij od leta 2010 naprej,
• izboljšave v načinu branja brez povezave,
• zmogljivejši iskalnik,
• možnost poslušanja vsebin (Govorec),
• poslušanje člankov med vožnjo s pritiskom enega gumba.

Opomba: nekatere funkcionalnosti so na voljo le naročnikom Dela.

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

BeIIerophon ,

Dobra aplikacija, vendar nujno potrebuje popravek

Redno uporabljam aplikacijo, predvsem zaradi tega, ker je format papirnate izdaje precej neroden za branje, kjerkoli kjer ni primerno velike podlage. Priročen je tudi dostop do arhiva, kar pomeni, da mi ni več treba hraniti starih člankov.

Ima pa eno precej veliko napako pri prikazovanju člankov, kjer je pomembno slikovno gradivo. Slike namreč postanejo tako temne, da so praktično neuporabne. Precej nadležno pri branju priloge Delo in dom recimo, kjer postane slikovni material neuporaben do te mere, da pri kakšnih temnejših slikah gledaš zgolj samo še eno veliko črno packo.

Ko odpravite to napako, ki aplikacijo pesti že od vsega začetka, bo ta vredna vseh 5 zvezdic.

Blackrider69 ,

Na dobri poti, vendar še vedno z malimi napakicami...

Najnovejša različica aplikacije je dobra nadgradnja, vendar še vedno ostaja občutek, da nekaj manjka. Stranski meni z naslovi člankov je dobrodošel, vendar po aktivaciji ne gre stran, tudi če ponovno pritisnemo na gumb za prikaz. Še vedno pogrešam možnost iskanja po besedilu in možnost označevanja ter kopiranja delov besedila. Manjkajo tudi interaktivne vsebine, ki bi bile na taki napravi kot je iPad dobrodošle.

Kljub vsemu moram pohvaliti vneme razvijalcev. Sedaj, ko je na voljo ležeči način branja časopisa, je branje Dela prijetnejše, možnost brisanja starih številk je tudi dobrodošel dodatek, ki omogoča hitro sprostitev dodatnega prostora na iPadu.

Delo na iPadu je z vsako različico boljše in bolj uporabno. Samo čakamo lahko, da bo aplikacija v bližnji prihodnosti zasijala v svojem polnem sijaju.

Mat5576 ,

Delo

Super aplikacija, prenesel sem si jo pred tremi dnevi in dela odlicno. Strani so dobro organizirane, se posebej mi je vsec da lahko kliknes na naslov clanka, pa se ti clanek odpre. Edina izboljsava ki bi jo priporocal je vkljucitev navodil kako se izbrise prenesena izdaja (po nesreci sem nasel nacin po treh dneh - klikniti je treba na disk ikono v spodnjem desnem kotu).
Hvala Delo ekipa.
Mat, Pennsylvania, ZDA

App Privacy

The developer, Delo d.d., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

24ur.com
News
Časnik Dnevnik
News
Poslovni dnevnik Finance
News
Primorske novice
News
STAreader
News
Večernji list
News