Screenshots

Description

Us presentem la nova eina que permet més agilitat i transparència amb la gestió , ara els Nostres clients, copropietaris i els arrendadors poden accedir a les dades de la seva comunitat o del seu pis de lloguer mitjançant aquesta aplicació.

Ara, com a serveis oferts des de l'administració i sense càrrec, podeu accedir a la informació de la vostra comunitat a través de l'aplicació, un podreu veure la pòlissa d'assegurances, les actes, les liquidacions de cada any, el pressupost vigent, les incidències en curs i en quin punt es troben tots els documents relacionats, rebuts pendents i pagats.

També permet veure l'estat de comptes de l'any en curs, visualitzar les factures pagades de l'exercici, i els rebuts pagats o pendents. L'aplicació, permet rebre notificacions de convocatòries a les JUNTES i si no podeu assistir, permet o bé delegar el vot, o bé el dia de la Junta, seguir la votació dels punts i VOTAR punt per punt de l'ordre del dia, amb totes les garanties.

Per accedir envieu un email a info@dextragrup.cat amb el vostre nom i número del DNI, i us remetrem el codi d'accés, que és el mateix que el de la web www.dextragrup.cat a l'apartat 24 Hores Online.

What’s New

Version 21.9.20

- Error al descargar documento adjunto al cobro pago en el estado de cuentas del arrendador.
- Arreglos en algunas traducciones.

App Privacy

The developer, Dextra Grup, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.