Digital Stress Buddy 4+

LUMC Leiden

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

‘Digitale Stress Buddy’ is met name bedoeld voor zorgprofessionals tijdens en na de COVID-19 crisis. Het geeft hen inzicht in de balans tussen stress- en energiebronnen tijdens het leveren van COVID-19 zorg, tips over hoe om te gaan met stress, informatie waar ondersteuning te vinden is, en ook links naar behulpzame informatiebronnen. Er worden gegevens verzameld ten behoeve van zelfmonitoring.

De app bevat 3 vragenlijsten:
- Stress Buddy: helpt de gebruiker bij het inzicht geven in de balans tussen de eigen ervaren stressbronnen en energiebronnen. Na het invullen krijgt de gebruiker tips om de balans te verbeteren.
- COVID vragen: heeft als doel om een actueel beeld te krijgen van de zorgen die leven onder zorgprofessionals omtrent mogelijke besmetting met het coronavirus. Na het invullen krijgt de gebruiker tips over hoe om te gaan met eventuele zorgen.
- Monitor: Dit is een samengestelde vragenlijst die bestaat uit vragen over: angst-, stress- en stemmingsklachten; burn-out klachten; omgaan met moeilijke situaties, en veerkracht. Deze vragen hebben als doel inzicht te geven in de veerkracht en stress-gerelateerde klachten bij zorgprofessionals tijdens en na de COVID-19 crisis. Door het invullen van deze vragenlijst kan beter worden ingespeeld op de eventuele zorgbehoefte van de professional en collega-professionals. Na het invullen van de vragenlijst krijgt de gebruiker tips; bijvoorbeeld over hoe signalen van stress en klachten te herkennen en over nazorgopties.

Deze app is een initiatief van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), samengesteld mede met behulp van adviezen van het Ministerie van Defensie en ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum.

What’s New

Version 1.2.0

Reguliere update om de core up-to-date te houden.

App Privacy

The developer, LUMC Leiden, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Health & Fitness
  • Identifiers
  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Pilates Workouts by @Pilates
Health & Fitness
Fitness for Women by Fit & Hot
Health & Fitness
Lifesum: Diet and Food Tracker
Health & Fitness
Lose Weight for Women at Home
Health & Fitness
VOS: Mental Health, AI Therapy
Health & Fitness
Wall Pilates by Fit & Lean
Health & Fitness