Screenshots

Description

‘Digitale Stress Buddy’ is met name bedoeld voor zorgprofessionals tijdens en na de COVID-19 crisis. Het geeft hen inzicht in de balans tussen stress- en energiebronnen tijdens het leveren van COVID-19 zorg, tips over hoe om te gaan met stress, informatie waar ondersteuning te vinden is, en ook links naar behulpzame informatiebronnen. Er worden gegevens verzameld ten behoeve van zelfmonitoring.

De app bevat 3 vragenlijsten:
- Stress Buddy: helpt de gebruiker bij het inzicht geven in de balans tussen de eigen ervaren stressbronnen en energiebronnen. Na het invullen krijgt de gebruiker tips om de balans te verbeteren.
- COVID vragen: heeft als doel om een actueel beeld te krijgen van de zorgen die leven onder zorgprofessionals omtrent mogelijke besmetting met het coronavirus. Na het invullen krijgt de gebruiker tips over hoe om te gaan met eventuele zorgen.
- Monitor: Dit is een samengestelde vragenlijst die bestaat uit vragen over: angst-, stress- en stemmingsklachten; burn-out klachten; omgaan met moeilijke situaties, en veerkracht. Deze vragen hebben als doel inzicht te geven in de veerkracht en stress-gerelateerde klachten bij zorgprofessionals tijdens en na de COVID-19 crisis. Door het invullen van deze vragenlijst kan beter worden ingespeeld op de eventuele zorgbehoefte van de professional en collega-professionals. Na het invullen van de vragenlijst krijgt de gebruiker tips; bijvoorbeeld over hoe signalen van stress en klachten te herkennen en over nazorgopties.

Deze app is een initiatief van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), samengesteld mede met behulp van adviezen van het Ministerie van Defensie en ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum.

What’s New

Version 1.1.0

Conditional logos

App Privacy

The developer, LUMC Leiden, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Health & Fitness
  • Identifiers
  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like