Doktorim 17+

Doktori im

Sidora AG

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Doktorim është platforma online e cila mundëson që të bëhen rezervime në doktorë të caktuar.

Në mënyrë fare të thjeshtë ju keni mundësi që të bëni rezervime tek doktorët tuaj, duke ndjekur vetem pak hapa. Pra së pari e gjeni doktorin që është adekuat për të kryer shërbimin tuaj të nevojshëm. Pastaj e zgjedhni datën , orën , shërbimet dhe rezervimi bëhet në mënyrë automatike. Ju do të njoftoheni rreth çdo të reje dhe poashtu ju keni mundësi që të vlerësoni doktorin tuaj të preferuar me nota pozitive, dhe doktorin e dobët me nota negative. Për të lehtësuar çasjen e pacientëve tjere.

App Privacy

The developer, Sidora AG, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Medical
Health & Fitness
Health & Fitness
Productivity
Health & Fitness
Medical