TeleShendet 17+

Merre mjekun me vete kudo‪!‬

Sigal Uniqa Group Austria sh.a

Designed for iPhone

  • 5.0 • 2 Ratings
  • Free

iPhone Screenshots

Description

SIGAL TeleShëndet

Teleshëndeti kjo risi e botës së sotme modern, tashmë edhe në Shqiperi. SIGAL UNIQA kompania më e madhe e sigurimeve, ka sjellë platformën dixhitale Teleshëndet, e cila ju jep mundësinë të këshilloheni me një doktor të licensuar nëpërmjet telefonit, 24h/7d.

Për çdo shqetësim shëndetësor që mund të keni, me Teleshëndet ju mund të komunikoni me mjekët më të mirë dhe në këtë mënyrë ju do të shmangni spitalet dhe nuk do tu bëheni barrë familjareve apo të njohurve tuaj mjekë.

Blini shërbimin Teleshëndet në çdo pike shitje SIGAL UNIQA ose online në sigal.com.al. Ndërsa për klienët e SIGAL me kartë shëndeti Gold dhe Silver ky shërbim është falas.

Merreni doktorin me vete kudo!

TELESHENDET është e ardhmja dhe këtë j’ua mundëson vetëm SIGAL UNIQA Group Austria.

What’s New

Version 2.1.7

Bug Fixes

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

App Privacy

The developer, Sigal Uniqa Group Austria sh.a, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Health & Fitness
 • Location
 • Contact Info
 • User Content
 • Search History
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Sensitive Info
 • Diagnostics
 • Other Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Medical