e-Albania 4+

Shërbimet elektronike

AKSHI

    • 2.5 • 81 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Shteti elektronik në dorën tënde

Shërbimet e administratës publike në pajisjen tuaj

Aplikacioni “e-albania.al” shërben si një portë, nëpërmjet së cilës çdo person i interesuar mund të marrë nëpërmjet internetit, në çdo kohë dhe nga kudo shërbime elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri.

Portali, së bashku me Platformën Qeveritare të Ndërveprimit nëpërmjet të cilës institucionet ndërveprojnë duke shkëmbyer të dhëna në kohë reale, janë pjesë e rëndësishme e strategjisë së Qeverisë, për të ofruar shërbime elektronike nëpërmjet një pike të vetme kontakti.


Key Features

Faturat e energjisë elektrike, kundravajtjet rrugore (gjobat), pikët e drejtuesit të mjetit, gjurmimi i çështjeve gjyqësore, taksat e automjetit, të dhëna të gjendjes civile, regjistrimi fillestar i biznesit pranë Qendrës Kombëtare të Regjistrimit, taksat dhe tarifat vendore, notat e provimeve të maturës, lista e barnave të rimbursueshme, të dhënat e Kartës së Shëndetit etj. vijnë në çdo moment në telefonin apo tabletin tuaj nëpërmjet aplikacionit e-albania.

What’s New

Version 3.6.0

Përmirësime të përgjithshme

Ratings and Reviews

2.5 out of 5
81 Ratings

81 Ratings

MomanTr ,

Keywords jane skandaloze

Si app funksionon nuk genjej dot. Ose tpakten mua me funksionon. Por tani kam tre ore qe po kontrrolloje per tu regjistruar ne regjistrin e pasurive dhe nuk ka bire nene ta gjej. Dokumentin qe duhet plotesuar e gjeta. Slashe fjale te kokes se dokumentit pa bere search dhe nuk del qe nuk del. Keywords are useless in this case. Uuuuu tjetra. Nqs je administrator ne dy biznese dhe te njeri tfillosh pune pak me vone dhe te duhet tja besh vulen elektronike te dyten aha iku futja vrapit der te zyrat e e-albania se online nuk tlejojne tzesh dy pune administrator por por tek zyrat zgjidhej per as 5min. I dhash 1yll vetem se te streson jeten ta perdoresh. Po nuk te tregoi njeri hapat ti je si peshku pa uje

arepsd ,

bad costumer service

Kam 1 jave smerrem dot vesh me email me ata. Une u kerkoj dicka tjeter dhe ata me dergojn dicka tjeter. Shqip po u flas, dhe shqipe letrare, nuk po u bej shkenc. Worst costumer service!!

Oldi Cane ,

Suprb app

I was waitting this app. Its really great user friendly. Now i can save my time to check and dowload useful docs. Thank you for this app :) I recommend it to all.

App Privacy

The developer, AKSHI, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Social Networking
Education
Health & Fitness
Utilities
Entertainment
Utilities

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities