iPhone Screenshots

Description

EDO je prva aplikacija, ki glasbenim izvajalcem in založbam širom Slovenije omogoča pregled nad spoštovanjem njihovih pravic med uporabniki glasbe (npr. v gostinskih lokalih, okrepčevalnicah, barih, slaščičarnah, trgovinah, frizerskih in kozmetičnih salonih ...).

Uporabniki aplikacije imate vpogled v register poslovnih objektov, ki imajo pri IPF licencirano uporabo glasbe, in se nahajajo v vaši bližini v času uporabe aplikacije. V kolikor objekta, v katerem se nahajate, ni na seznamu, lahko z nekaj kliki IPF-ju sporočite neprijavljeno uporabo glasbe in tako prispevate k spoštovanju pravic glasbenih izvajalcev in glasbenih založb.

Uporaba aplikacije je preprosta: najprej se prepričajte ali lokal resnično predvaja kakršnokoli posneto glasbo (ne glasbo v živo). Po zagonu aplikacije preverite ali se ime lokala, v katerem slišite predvajanje glasbe, nahaja na seznamu, prikazanem na zaslonu vaše mobilne naprave.

Ime lokala JE na seznamu! Bingo! Nahajate se torej na pravem mestu, kjer lahko še naprej uživate v poslušanju legalno predvajane glasbe.

Lokala NI na seznamu? Slišite predvajanje glasbe? Potem izberite možnost "Lokacije ni na seznamu" in vnesite ime ter tip lokala. Lokacija se pridobi samodejno, lahko pa jo dodatno urejate. V zadnjem koraku pred oddajo informacije o uporabi glasbe pa s pritiskom na Foto dodajte še fotografijo tistega dela računa, kjer so navedene informacije o poslovnem subjektu in o lokalu, v katerem se nahajate. Še zadnjič podrsajte po zaslonu in vaš prispevek k spoštovanju pravic glasbenih izvajalcev in založb bo opravljen.

Hvala, ker nam pomagate, da s skupaj prispevamo k dvigu zavesti in spoštovanju intelektualne lastnine!

What’s New

Version 2.10

Various bug fixes.

App Privacy

The developer, IPF, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like