Screenshots

Description

Eepos on saatavilla myös sovelluksena! Uudesta Eepos-sovelluksesta löydät tutut oppilaan työkalut sekä paljon uutta, joten Eepoksen käyttö on nyt entistä vaivattomampaa.

Uusi Eepos-sovellus tuo reaaliaikaisesti kaiken oppilaan opintoihin liittyvän tiedon oppilaiden ja huoltajien taskuihin. Sovellus antaa helpon ja turvallisen pääsyn opintotietoihin, ilmoittaa saapuneista viesteistä ja päivityksistä (Ilmoitukset) ja näyttää oppilaan kalenterin, arvioinnit ja oppilaitoksen tiedotteet. Näin oppilas ja huoltaja voivat toimia paremmin ja helpommin yhteistyössä oppilaitoksen kanssa.

Myös Eepoksen sisäinen viestintä on kehittynyt entisestään. Eepoksen sisällä voi nyt lähettää turvallisesti viestejä ja kommentteja opettajalle sekä yhdelle tai useammalle oppilaalle. Viestejä voidaan lähettää suoraan ryhmän aikajanaan tai omiin inboxeihin. Ketterä Eepos-viestintä nopeuttaa opintokokonaisuuksien sisällä käytyä keskustelua ja helpottaa palautteenantoa opettajalta oppilaille.

Sovellukseen kirjautuminen toimii samoilla tunnuksilla kuin Eepoksen selainversio. Sovellus muistaa kirjautumisen, joten riittää että kirjautuu vain kerran.

Eepos-sovellus pähkinänkuoressa:
- Oppilaan reaaliaikaisten henkilö- ja opintotietojen turvallinen taltiointi ja näyttö
- Oppilaan kalenterit
- Oppilaan opintosuoritteet ja arvioinnit
- Viestintä opettajan, oppilaan ja ryhmien välillä

What’s New

Version 1.1.2

- Sisäisen kehitysalustan päivitys

App Privacy

The developer, Oksidia Oy, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers
  • Diagnostics

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like