MyENGIE 4+

ENGIE Romania S.A.

Designed for iPad

    • 3.4 • 9 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

MyENGIE. Mereu cu tine, online.

Instalează aplicația mobilă MyENGIE și ai acces 24/7 la toate informațiile tale importante de client ENGIE, dar și la toate funcționalitățile create special pentru tine. Simplu, într-un singur loc, mereu cu tine, oriunde ai fi. Trebuie doar să îți creezi cont cu nume, e-mail și parolă, iar apoi te autentifici doar cu e-mail/telefon și parola aleasă. Nu uita să adaugi în cont adresa sau adresele tale de consum. Iar dacă ai în grijă mai multe, alege pentru fiecare un nume și un simbol astfel încât să găsești rapid informațiile de care ai nevoie.

- Plătești facturile mai simplu, mai rapid. > Poți plăti în același timp toate facturile tale de energie – fie de gaze naturale, fie de energie electrică, de pe oricare dintre adresele tale de consum. La final poți salva datele cardului tău, iar la următoarea plată nu va mai fi nevoie să le completezi. Mai mult, poți salva până la trei carduri bancare. Simplu și sigur.

- Programezi serviciile tehnice la timp. > Este important să te asiguri că programezi la timp serviciile tehnice periodice de verificare și revizie. Acum poți face asta rapid, și din aplicația mobilă. Alegi serviciul tehnic, verifici intervalele disponibile și salvezi programarea. Și gata! Rapid, de oriunde te-ai afla.

- Transmiți indexul direct din aplicație. > Poți transmite lunar indexul autocitit și în fiecare lună plătești exact atât cât consumi. Poți face asta doar în perioada de transmitere și îl poți înregistra fie completându-l, fie prin scanarea contorului cu camera foto a dispozitivului mobil.

- Te bucuri de un design intuitiv și un cont personalizat. > Intuitivă și prietenoasă, aplicația MyENGIE este gândită în așa fel încât să găsești rapid informațiile de care ai nevoie. De asemenea, dacă ai în grijă mai multe locuri de consum, poți alege câte un nume și un simbol pentru fiecare pentru a le deosebi mai ușor.


UP-UP, hai în MyENGIE app!

Aplicația mobilă MyENGIE este creată special pentru clienții ENGIE.

engie.ro/myengie

What’s New

Version 2.0.21


UP-UP, hai în MyENGIE app să vezi noutățile! În primul rând vei găsi un design mai intuitiv și mai prietenos pentru a rezolva rapid tot ceea ce ai nevoie, dar și o serie de funcționalități noi.

Poți plăti mai multe facturi în același timp și poți salva datele cardului pentru plăți viitoare, poți programa servicii tehnice și îți poți personaliza fiecare loc de consum. Și asta nu e tot.

Ratings and Reviews

3.4 out of 5
9 Ratings

9 Ratings

xClaudiu ,

Notifications?

Notifications still not working even after I submitted many requests.

Developer Response ,

Hello,
We apologize for the inconvenience. Please update to the latest version and recheck. If the situation is still current, please share more details within this form https://www.engie.ro/contact/, section "Servicii online".
Thank you for your patience,
Team ENGIE

900elf ,

Notification issues

Good app, only issue is with notifications. On ipad Air 2, ios 9.3, latest app version, I get a notification for a in-app message, I read the message but the message it is not marked as read so the notification doesn't go away. Please fix.

smartyro ,

Update URGENT!!

Chiar nu se poate remedia problema acelei notificări care nu poate fi marcată ca citită? Au trecut mai bine de două luni de când a apărut eroarea, a fost sesizată dar dezvoltatorul aplicației doarme. Cinci stele voi da, atunci când rezolvați problema!

App Privacy

The developer, ENGIE Romania S.A., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities