iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

ERITA-appen giver unge, som skader sig selv, en ventil for svære følelser. ERITA-appen er en del af en internetbehandling, som skal hjælpe unge, der skærer, slår eller på anden måde skader sig selv. På appen øver de unge at håndtere svære følelser på en ny måde.

Den unge kan bl.a. registrere sin selvskade og selvskade-trang og få forslag til andre ting, de kan gøre fx lytte til mindfulness-øvelser og bruge færdigheder de har lært i internetbehandlingen.

Alle unge, som deltager i ERITA-behandlingen, har kontakt til deres helt egen terapeut. Terapeuten følger den unges arbejde i appen og er dermed med til at guide og støtte den unge i at finde nye veje at håndtere svære følelser.
ERITA-appen er udviklet i samarbejde med svenske - og danske forskere og børne- og ungdomspsykiatrisk Center i Region H. Den bygger på de mest velafprøvede metoder til behandling af selvskade.

ERITA-appen kan kun bruges af deltagere i ”TEENS trial”-forskningsprojektet i Region H.
Hvis du skader dig selv og har et ønske om indgå i forskningsprojektet, skal du være i et ambulant forløb i børne- og ungdomspsykiatrisk center i Region H, for at deltage. Din behandler kan henvise til forskningsprojektet. Her finder du mere information om forskningsprojektet:
https://www.psykiatri-regionh.dk/centre-og-social-tilbud/Psykiatriske-centre/Boerne-og-Ungdomspsykiatrisk-Center/Om-centret/selvskadeprojektet/Sider/default.aspx

Hvis du har idéer, kritik eller feedback til appen så skriv til rhp-fp-teamforselvskade@regionh.dk

Nyheder

Version 1.0.5

Translation

Oplysninger

Sælger
Region Hovedstaden
Størrelse
11.3 MB
Kompatibilitet

Kræver iOS 8.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Sprog
Alder
12+
Sporadisk/mild information om medicin/behandling
Copyright
Pris
Gratis

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Mere fra denne udvikler

Måske kan du også lide