Screenshots

Description

Falenderimi i takon vetem Allahut. Ate e falenderojme dhe vetem prej Tij falje dhe ndihme kerkojme.

Ne kete aplikacion mund te lexoni hadithe te zgjedhura te Pejgamberit te Allahut Muhammedit alejhi selam. Hadithet jane marre nga permbledhja e librit "Sahih el-Buhari"

"MUHTESAR - SAHIH EL-BUHARI"

What’s New

Version 2.0.1

Dizajn i ri
Hadithi paraprak eshte rregulluar per iOS 7
Eshte shtuar metoda e kerkimit te haditheve
Mund te ruani hadithet e preferuara dhe ti shikoni ato.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

erjon bektashi ,

Best app about Islam

This is the best app about our prophet Muhamed a.s well done :)

Information

Seller
Fisnik Fejzulahi
Size
3.7 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like