iPhone Screenshots

Description

Als eerste mee met de actualiteit, het nieuws uit je buurt, de strafste video’s en de leukste spelletjes? Jij kiest. Door naar links en rechts te swipen, wissel je in de nieuwe HLN app tussen de vier werelden ‘Nieuws’, ‘In de buurt’, ‘Video’ en ‘Fun’.

• Meteen mee met nieuws uit binnen- en buitenland, veel sport, Nina en showbizznieuws. En bij belangrijk nieuws ben jij als eerste op de hoogte!

• Weet wat er leeft in jouw buurt. Selecteer tot 4 favoriete gemeentes en blijf helemaal mee met regionaal nieuws, toffe adresjes en evenementen.

• De video’s die je gezien moet hebben, bekijk je hier. De interessantste fragmenten van heel wat tv-programma’s en trending video’s van over de hele wereld. Laat je entertainen en zoek inspiratie in de dagelijkse selectie van onze redactie.

• Daag jezelf uit met meer dan 30 spelletjes, quizzen en puzzels voor alle leeftijden. Goed voor uren speelplezier.

De HLN-app is gratis te downloaden. Zonder abonnement kun je geen HLN+ artikelen lezen. Om onbeperkt te kunnen lezen kun je in de app een HLN Mobiel maandabonnement afsluiten. Dit abonnement kost € 6,99 per maand en de eerste maand ontvang je gratis. Indien je gedurende de gratis maand het abonnement omzet in een betaald abonnement gaat dat direct in en vervalt resterende deel van de gratis periode. Bij het bevestigen van de aankoop wordt het bedrag van je iTunes account afgeschreven.
Een abonnement via de App Store wordt automatisch verlengd. Deze automatische verlenging kan tot 24 uur voor het aflopen van de abonnementsperiode worden stopgezet via de instellingen van je Apple ID. Ga daarvoor op je iPhone naar Instellingen > iTunes en App Store > klik op je Apple ID > Toon Apple ID > Beheer abonnementen

Als je al abonnee van HLN bent heb je onbeperkt toegang tot alle artikelen door in te loggen met je HLN-profiel.

What’s New

Version 6.27.4

Ontdek vanaf nu MijnGids in het menu van onze HLN-app. Dat zijn praktische tips van HLN experten over o.a. geld, gezondheid, auto, wijnen, kinderen, ... en meer!
Zou jij de HLN-app willen aanbevelen bij andere Vlamingen? Geef ons een vijf sterren score - hier in de App Store - of stuur je feedback via de button in het menu.

Ratings and Reviews

2.7 out of 5
22 Ratings

22 Ratings

Rosiwalls ! ,

HLN NEWS

Why can’t I get it in English ?

Developer Response ,

Thank you for your feedback.
Unfortunately we are a Dutch news brand and therefore it isn't possible to use our app in English.

Chrisbel ,

6.5 USD per month for a non iPad compatible UX

Clowns. At least, make the app fitting the iPads as well. Your dev team is a fad. I will cancel my subscription if you don’t care about user experience.

Theorangutans ,

Bulll

English only, It’s a news program in in English so this should be in English too.

Information

Seller
DPG Media Services
Size
90.1 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 12.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. HLN Digitaal Basis maandelijks $6.49
  2. HLN Digitaal Basis jaarlijks $63.99
  3. HLN Mobiel 6-maandelijks $35.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like