Description

Oppdatert med støtte for Spotify!

Den beste norske radio-appen for nett-radio. Bare radio. Ingen reklame i appen! Nå også 85 svenske kanaler!

De beste norske og svenske radiokanalene i en app. Over 140 kanaler. Nå som FM-nettet stenges, blir DAB og internett eneste mulighet for å høre på radio. Nettbasert radio er derfor et godt alternativ. De mest populære norske radiokanalene samlet i en app på din iPhone, iPad og Apple-TV. Alle kanalene fra NRK, P4 og Radio Norge, samt distriktskanaler og nærradio. Flere kanaler kommer etter hvert.

Kanalene er organisert i listene Populære, Distrikt, Andre, Svenske, Siste og alle kanaler. I tillegg kan du lage din egen favorittliste med de kanalene du ønsker.

Favorittkanalene dine synkroniseres via iCloud.

Kobling til Spotify. Når du hører på radio i appen og den identifiserer en låt, vil det dukke opp en Spotify-meny knapp. Her kan du gå rett til låten, artisten eller albumet i Spotify. Du kan også legge låter du hører inn i en valgt spilleliste i Spotify.

Kjøremodus gjør det lettere å bytte kanal under kjøring.

Oversikten "Akkurat nå" viser hvilket program eller låt som spilles i øyeblikket for de fleste kanalene.

Appen viser informasjon om hva som spilles på kanalen du hører på dersom dette er tilgjengelig. I tillegg viser den bilde av artist/programleder etc. fra P4 og NRK sine kanaler.

Du kan fjernstyre norsk radio appen du har på din Apple-TV, Xbox eller Windows10-PC fra din iPhone/iPad. Appen finner dine enheter automatisk.

Avspilling til Google Cast / Chromecast.

Støtte for 3D touch snarvei til de to siste kanalene du lyttet til.

Fungerer flott med Bluetooth og AirPlay og viser kanalinfo/artist/program og kanal-logo på displayet i din bil eller hjemmekinoreceiver dersom dette er støttet. Neste/Forrige knapp på rattet bytter kanal i appen.

Appen spiller selvsagt i bakgrunnen og fungerer med låseskjerm og info-senteret på din iPhone eller iPad. Du kan også kontrollere avspilling via Apple Watch sin media-kontroll.

Lyd og metadata for kanalene i denne appen blir strømmet fra de forskjellige radio-kanalenes offisielle internett-strømmer (i høyeste kvalitet) og er ikke denne appen sin eiendom. Takk til NRK, P4, Radio Norge og alle andre gode radiokanaler i dette landet!

What’s New

Version 2.13

Radio Vest og Radio Bø

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Information

Seller
Tommy Ovesen
Size
37.5 MB
Category
Music
Compatibility

Requires iOS 12.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. Apple TV.

Languages
Age Rating
4+
Copyright
Price
$1.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like