Screenshots

Description

Parker – az újragondolt parkolási élmény!

Spórolj...
• 10 percet parkolásonként,
• pénzt és
• idegeskedést!

Ha szerinted is a parkolóhely-keresés az autózás legidegesítőbb része, ne vár tovább, töltsd le, használd a Parker alkalmazást és élvezd a gondtalan parkolás élményét Budapest több, mint 4 800 okos parkolóhelyén!

A Parker segítségével valós időben láthatod az utcai parkolóhelyek foglaltsági adatait, így gyorsabban megtalálod az éppen szabad helyeket, amivel rengeteg időt és üzemanyagot megspórolhatsz, valamint az idegeskedéssel töltött perceknek is búcsút inthetsz. Mindezeken túl, a felesleges körözés elkerülésével a környezetünkkel is jót teszel, hisz csökken a károsanyag-kibocsátásod, valamint a dugók kialakulásának valószínűsége.

A Parkerben külön beállíthatod azt is, ha mozgássérültek számára, rakodásra vagy elektromos autók töltésére fenntartott helyet keresel.

A Parkerben kiválaszthatod úticélod, de a navigációhoz nyugodtan használhatod kedvenc navigációs alkalmazásod. Úticélod közelébe érve a Parker emlékeztet, hogy térj vissza az alkalmazásba, hogy lásd a környékeden lévő szabad parkolóhelyeket.

A parkolást követően a Parkerből néhány kattintással könnyedén elindíthatod az SMS alapú parkolási díj-kifizetést is, így nem kell vadásznod a zónainformációk után sem, hisz az alkalmazás megírja helyetted az SMS-t, neked már csak el kell küldened azt.

A Parker segítségével egyelőre Budapest V. kerületében és a XIII. kerületben a Szent István park környékén, összesen több, mint 4 800 okos parkolóhely segítségével igyekszünk megkönnyíteni az autósok életét, de bízunk benne, hogy hamarosan még több helyen lesz elérhető a szolgáltatásunk.

Töltsd le a Parker alkalmazást és élvezd a gondtalan parkolás élményét!

Kövess minket:
www.facebook.com/SmartLynxHungary
www.instagram.com/parker_by_smart_lynx/
www.smartlynx.hu

What’s New

Version 0.2.9

- Kijavítottunk egy hibát, amelynek következtében az elektromos töltőhelyek akkor is megjelentek a térképen, amikor ez a szűrő ki volt kapcsolva
- Frissítettük a visszajelzési felületet, annak érdekében, hogy több releváns információt kapjunk egy bejelentésről, illetve könnyedén fel tudjuk venni a kapcsolatot az érintett felhasználóval
- Frissítettük a fizetési zóna-adatokat

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

App Privacy

The developer, Smart Lynx, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Identifiers
  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like